• Yv@n
    Valamikor hónapokkal korábban más is nyálazta már nagyon a windows installert, és már akkor sem értettem. Egész pontosan miért kellene elszálva lenni tőle? Nekem nem túl szimpatikus, hogy jelenleg 147mega uninstall info-t tárol a gépen, hiszem, hogy egy deltree utasítás, és pár registry bejegyzés eltávolítása kevesebb helyen is elférhetne (lásd pl blizzard féle uninstallereket). Az lehet, hogy akik az adott programot gyártják, írnak szar msi fileokat, de mindenki?

uhm, utólagosan figyeltem csak oda, ha MSinstaller != Windows installer, akkor vissza az egész

Mellesleg lehet velem van a baj, de nekem egy filerendszer támogatása azt jelenti, hogy install közben kiválaszthatom az adott filerendszert, mint a rendszerpartició kívánt tipusát :)

Cikkhez: Longhornból nekem annyi jön le most, hogy megjelenésekor semmi olyat nem fog tartalmazni, ami miatt leváltanám rá az XP-t. elhiszem, hogy technológiailag nagyon jól előremutat az avalon, de én úgyérzem, hogy ezl elsősorban a fejlesztést könnyíti majd meg(avalon videok alapján ahol arc XML-ben dobált össze pofás dolgokat), ettől én felhasználóként nem fogom magam eldobni, és nem rohanok rendszert cserélni, bármennyivel is könnyebb rá fejleszteni másoknak.

Az hogy a grafikus felület oly módon átrendezésre kerül, hogy rebootolás nélkül lehet drivert cserélni nagyon szép dolog, de mondhatjuk, hogy kizárólag win alatt újítás, így megint csak nem valami hihetetlen nagyon dolog szerintem (oprendszert pedig ilyen dolgo miatt megintcsak nem cserélnék).

Úgyérzem akkor kell majd váltanom, amikor megjelennek az első olyan fejlesztések, amik WGF2.0 igényt támasztanak, és annélkül már el sem lehet indítani őket (nekem pedig szükségem van ezek használatára, legyen az kényszer, vagy vágy).