>MACOBSERVER
Nem ismerem, es nem vagyok nagy mac-es, de a rokonaimnak jobban hiszek, lattam mar olyan unix vendor-t (sco), aki a pici puhat tamogatta, persze nem veletlenul...
>Van neki, legfeljebb te nem tudsz róla. Windows installer, nézz utána, olyan dolgokat tud amiről a *nix-os csomagkezelők csak álmodhatnak.
Az messze van egy emerge-tol, vagy apt-tol vagy rpm-tol, szerintem. Meg a pici puha alap komponenseit update-eli fix-eli a mai napig is az auto updater, vagy rosszul tudom? Mig egy rendes package management-hez hozza tartozik a rendszer osszes tamogatott programjanak frissitese, karban tartasa (ertsd egy csomag kezelohoz tartozik 2000-5000 program kb, es ezeket karban is tudja tartani, a pici puhaban nem lattam ilyen adatbazis, lehet, hogy a windows updater-re ra lehetne ulni, csak epp senki nem hasznalja, tudtommal az mssql -t is csak most tervezik, hogy tamogatni fogjak velel)...
Nem kerem, hogy ird le, hogy mi az amire gondoltal, hogy *nix-ban csak almodnak rajta, hogy benne legyen, mert amirol Ok almodnak az fel ev alatt rakjak bele, a pici puha meg a penzrol almodik es 5 ev alatt sem kepes semmi komoly ujdonsagot bele rakni a rendszerebe...