• testerlnx
    Amugy meg mindenki azt hasznal amit akar, vagy amit ra eroltetnek, Nekem szerencsem van, hogy az elso halmazba tartozom, egyenlore :)
    En sok jot varok a Longhorn-tol, de ezeket nem arulom el, mert nem akarok pofara esni ;)
    Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy probaljon ki mas operacios rendszereket is, mert szelesiti az ember lato koret, fejleszti az ember megoldo kepsseget, stb... (soken megtanulnak ujra olvasni dokumentaciot, meg ilyenek :))
    De mivel nem vagyunk egyformak, es sokan "a jart utat jaratlanert" filozofiat valjak, vagy az a kiprobalas reszukrol, hogy "felraktam, de nem tetszett, pedig adtam neki 1-2 napot" kent alnak hozza, na nekik nem javaslom persze a dolgot :)
    Vki azt mondta, hogy a szamitastechnika irant komolyan erdeklodo emberek, elobb vagy utobb ugy is elmelyulnek a *nix like vagy unix vilagban, azt hiszem neki volt igaza, pedig megmondom oszinten 1999-ben olvastam eloszor a Unix-rol 2000 ota hasznalom szerveren, de csak tavaly majus ota hasznalom mindenhol, es a pici puhat meg 1993 -ota hasznalom es 1996-2001 -ig fejlesztettem is ra Visual Studio-val, eloszor Java-ra tertem at aztan tavaly vegleg szakitottunk julius kornyeken :) Persze nem volt komoly szakitas, egy konycsep annyi sem gordult le az arcomon...