szgege#59
Azért itt a leírtakban vannak hibák szerintem.
Egyik az szoftver más termékkel való összehasonlítása.Ha megveszek egy tvt és nem műküdik ,akkor ott a garancia és kicserélik vagy megjavítják.Azonban,ha veszek egy op.rendszert és hibás akkor nem biztos hogy megoldják az én gondomat,sőt van amikor eleve úgy adják ki a softwaret,hogy hibás és nem érdekli őket. Például a mai játékok többsége ilyen,s bevallom utálom az ilyen javítgatásokat, főleg ha szarvas nagy hibákról van szó. Nah igen ott van az online update lehetősége,de vegyük ellenpéldának az XP SP2-őt ugye milyen "jó" lett.Arról nem is beszélve,hogy hányszor szív az ember naponta a MS baromságai miatt.
Szeretnék én is szoftware-t vásárolni és vettem is már,azonban azért durva hogy egy op.rendszer és egy vírusírtó ára kb. egy szinten mozog . (Arról nem beszélve,hogy régebbi op.rendszerek ára is hasonló szinten pedig már elavult,sőt talán már support sincs hozzá,de azért fizesd ki szépen a benne lévő support árát is)
Win Xp. Home Hun 24000 Ft
Norton Internet Sec. 21000 FT
Kissé aránytalan ez. Erre a lehetséges válasz:Jah bocs ne használj vírusírtót ott a lehetőség..
Nah igen sokáig el voltam én is nélküle,csak ugye felmész bárhova aztán a géped többet nem használod.
Szépen rákényszerül az ember,hogy használjon ilyen programot is ,különben a netezés helyett állandóan kémprogramokat és vírusokat kéne írtanom. Milyen érdekes,hogy most is nem Internet Explorert használok, mert azon "sikeres" MS termék is elég jól sikerült ahhoz,hogy kellőképpen sérülékennyé tegye a rendszert.