• Garfield
    Ne menjünk bele kinek mennyi eredeti szoftvere van, könnyen kiderülhet hogy te vagy a warezmester hozzám képest, de tudod én mégse verem a mellem hogy milyen fasza csávó vagyok hogy kidobtam pénzt erre meg arra, és akkor nehogymár más ingyen megkaphassa ugyanezt...

Szerintem se nagyon menjünk bele, mert te sem tudsz rólam semmit.

Egyébként pedig azért van különbség a mellverő csakazértis warezolás közt meg aközött, ha valaki használ warezt, de csak a legszükségesebb mértékben.

Az pedig más, ha utána megveszed.

Számomra az igazán elítélendőek azok az emberek, akik zsinórban letöltik a fél internetet, kiírják, aztán felrakják a polcra.

U.i.: Mellesleg másik vitatéma lehetne az is, hogy pl. vajon a játékipar jó irányban halad-e azzal, hogy nagyszerű sztoriú, dizájncsicsa játékot ad ki, amit egyszer végigtol az ember, aztán kész. Ezért biztos megéri kiadni X ezer forintot? Mert ami pl. nekem megvan játék, azok mind nagymértékben újrajátszhatóak, illetve különböző gyári és rajongói kiegészítések tölthetők le hozzá.
    Persze erre mondhatod, hogy a warez az warez, csak az alapvető különbség a hozzállásban van. Aki a warezt bűncselekmények tekinti és nem valami szabadságharcos mentalitás megnyilvánulásának, az valószínűleg jobban meggondolja, hogy egy adott funkcióra feltétlenül warezt használjon-e vagy esetleg jó az ingyenes is. A másik fajta ilyesmikkel nem foglalkozik.