Én asszem befejezem mára.
Van aki a picipuha ide klikk - oda klikk, varázslós kényelmes dolgokat megszokták. Nekik nem ajánlom a linuxot. De ne is mondja azt hogy nem jó, ha nem is ért hozzá. Neki nem jó. Ne is használja. De a windows semmivel sem jobb. Maximum neki.
És az openoffice nem kezeli le tökéletesen az msoffice dokumentumot?? Miért nyissak meg msoffice dokot. Kérem hozza el pdf-ben; ja hogy a picipuha nem tud pdf-et csinálni (csak metrót fog, mert lopni kell a pdf-et is)! Vegyen a juzer egy programot ami tud. (mielőtt felnyársalna egy Géc-Jugend tag, elárulom, hogy sok helyen kérnek pdf-et, mert nincs benne makrovírus, mindenhol u.u néz ki -fontok, ugye. Stb ...)
Az a helyzet, hogy a linux most sokkal biztonságosabb mint egy windows. ("Majd ha mindenki linuxot használ ..." akkor az sem lesz jobb -vagy mégis, majd kiderül. De a beépített tűzfala már mióta jóbb.)
De én alapjában nem a linuxot éltetem, hanem az alternatívát. Felőlem használhatsz MacOS, BsD, os/2, solaris-t is. Csak ne mond hogy a windows jobb.
És hogy miért nincs a windowsnak ellenfele a pcn? Idézek: "hol van a varázslóból Einstein, nekem az kell", "játszani szeretnék" ezért.
De azért szídni egy oprendszert mert folyamatosan fejlődik és nincs rajta játék, eltér a szokványostól. Nem kéne. Szívből kívánom minden ms fanatikusnak hogy elete végéig nem használjon mást mint ms szoftvereket.
Valaki elolvasta hogy, hogy is lett a microsoft világ ura? Ha nincs apple, nincs windows.
Aki nem hiszi járjon utánna.
Jó éjszakát gyerekek