-
Régen én is azt mondtam volna, hogy csak azért se veszek konzolt... de ma már belátom, hogy gazdaságosabb ha játszani akar az ember. PS2 mióta is van a piacon? És még a mai napig jönnek ki hozzá játékok, viszik mint a cukrot. De ha most veszel mondjuk egy xbox-ot akkor is jó pár évig(5-6?) játszhatsz vele, nem kell hibaüzenetekkel bajlódni, patchet keresni mert bugos a game, ugyanolyan minőségben élvezed a játékokat 5 év múlva is mint amikor megvetted. Nem kell új videokártya, nem kell a beállításoknál kompromisszumot kötni, nem kell SLI, meg négymagos proci amit kb. 2 játék használ ki. Mire a konzol elér a korlátaihoz a játékfejlesztésben addigra jön az új generáció amivel megint sok-sok évig játszhatsz.
Nem szar a PC, jómagam is PC-n szeretek játszani és ameddig a Blizzard PC-re fejleszt addig nem fektetek konzolba. Ugye Blizzard nem évente ad ki játékokat és amit kiad az se a magas gépigényéről híres, ellenben a minőség az baromi jó. Azért mondtam a konzolt mint lehetőséget mert így gondolom másrészt baromi sok QQ-t olvastam mostanában az ilyen PC-s honlapokon, ugye a Dante's Inferno se jön PC-re... meg amúgy is, minden késve jön vagy szarul(GTA 4 portolás). Nem érdekel ki min játszik, csak leírtam erről az egész PC vs. konzol vitáról a véleményem.