• Totti5
  #1481
  Nem akartam vitát kirobbantanim csak többet vártam az RDRtől, pedig egész jól indult.

  RDRben kevés zene van, az a pár dallam ami nagyon halkan, nagyon vontatottannéha előjön az édeskevés... GTAkat is azért szerettük mert szólt a rádió, a slágerek, a nagyon jó zenék, amik feldobták az unalmas autókázást, itt nem dobta fel semmi, mert nem volt. Pár jó zene volt 1-1 küldetés közben de az sem volt általános sajnos.

  Story volt az a pont ami betett, mert nincs story. Valami elindul az elején ami nagyon tetszett, erre átmászunk Mexikóba és mintha az előző 10 óra kitörlődött volna, ami amúgy le sem lett zárva, a Mexikói karakterek meg idétlen, jellem nélküli zagyva ügyekkel teli dolgok voltak, ott abba is hagytam.

  Ugyan abba a sandbox betegésgbe szenved mint minden sandbox. Az elején tök jó volt hogy vágtattam egyszercsak egy nő ordít hogy ellopták a lovát, vagy kirabolták stb stb... csak amikor 20.djára ezt kell csinálni mert ezt jelenti a baromi nagy szabadság akkor már illúzióromboló és egyátalán nem érdekes, mert ismétlődik minden folyamatosan és amúgy ezekben a küldikben 0a a kihívás is.

  Szerencsére messzire kerülöm a sanboxokat, de gondoltam egy erős Story vonallal az RDRnél majd kibírom, de pont abba csalódtam a legjobban. Hát ez van, örülök hogy másoknak tetszik:)