• Macccy
    #1461
    Nah! Srácok. Végeztem a harmadik epizóddal (Ransom) és jócskán belekezdtem a negyedikbe (The Truth). Kicsit furán játszom, nem éppen epizódvégeken hagyom abba, mert meglepően hosszú volt a harmadik is - nekem összesen 4 órámba került legalább (játékidő eddig ~10 óra) - és a bányákhoz érve hagytam abba tegnap. Ma meg (SPOILEREK) ... a klinikából miután eljöttünk Barry-vel, ott ... Huh. Mit mondjak. Mozgalmas volt. A harmadik sem volt unalmas, főleg az elején pörgött, de a negyedik az egy hullámvasút! Mi van még, látvány abszolút rendben, sőt a klinika épülete ... aki már járt itt tudja mire gondolok ... láthattuk már filmben így megformálva a sötétséget, de ez természetesen semmit nem von le abból ahogy itt kinéz: ijesztően szép ahogy terjed, erőlködik.

    A történetet már kezdem érteni, bonyolult, figyelni kell és olvasni a kézirat lapjait, amikből szépen összeállnak a karakterek tervei, motivációik, előzmény szálak ...
    Mostanra Alan-nel összeszoktunk (Hard), már egész hatékonyan oszlatjuk a sötétséget. Aki még szintén játszik, annak üzenem: használjátok a megfelelő időben a fénygránátokat és a vörös fáklyákat, közben töltsétek újra a fegyvert!