• Totti5
    #1324
    Kb 2 órát játszottam, de sokat nem haladtam, mert minden méteren vizslattam a dolgokat. Amit eddig láttunk a hivatalos gameplay videókon az a játék tutorial részének egy része volt, szóval semmi.

    Ami elsőre szembetünik az a grafika, de nem jó értelmbe. Látszik hogy subhd, még ha van rajta szűrő is a rece eltünthetetlen, de érdekes mód a kép egy részén nincs, máshol meg van, na mind1, hamar megszokja a szem. Tűéles textúrákra sem kell számítani like Uncharted, viszont ami van az jól van használva, van benne munka, szépen felépítettek a dolgok és részletesek. "kijöhetett volna 3 éve" igen, csak hát ez a felszín, ami utána jön na ott koppan az áll. Ilyen brutális fény, árnyék, köd, füst effekt orgiát még nem láttam, nagyon hatásos. Amitől viszont tényleg padlót fog az ember, az amikor sétál a holdfényben és egyszercsak jön egy kis szellő, ami viharossá fokozódik és elkezdenek mozogni a fák, növények levelei mint a való életben egészen hátborzongató a dolog, főleg hogy nem véletlen és idő sincs elmélkedni nagyon a dolgokon:)

    Szóval egyik oldalról a grafikába bele lehet kötni ( subhd féle ), de a másik oldalról nézve annyira egyben van és annyira látványos hogy nem érdemes, mert gyönyörű és az egyik legszebb játék a piacon.

    Hangok, zenék eddig hibátlanok voltak, Alan beszólásaival az ég világon semmi gond, a szinkronhangok profik és a hanghatások kellően vannak adagolva, hogy az ember 4 szemével a háta mögé is nézzen, még akkor is ha nincs semmi eksön, mondjuk én már a szellő hallatán frászt kaptam miközben vizsgáltam a növényeket, meg a fényeket:)

    Irányítás kiváló, animációk rendben vannak ahogy annak lennie kell.

    Ami zavaró az a múviba tömörített átvezetők, van ahol motorból tolja van ahol előre felvett, aminél a tömörítés minősége hát nem a legjobb ( FF13énál azért jobb ), inkább adták volna 2 dvdn gyönyörű 720ps videóanyaggal...

    Végignéztem a tévében egy kisfilmet. Ezek ilyen előszereplős kis "sorozatok", meg kell találni és meg lehet nézni, hát elég elmeroggyant volt a dolog:))

    Azt adja amit vártam, beszippant és nem enged, igaz csak jövőhéten tudom folytani, vagyis igazából elekzedni majd.



    Mind igaz volt amit írtak róla: awesome:). Lehet nem lesz az év játéka, de hogy erre aki játszott vele az tuti örökre emlékezni fog, mint a Silent Hill első részére, mert hasonló magasságokban jár ez a cucc is, pedig csak a legelejét láttam:)