Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
20 ora max akkor ha egyaltalan nem futsz hanem setalsz es parszor meg eltevedsz az erdoben 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Macccy
Tetszik ... Megint a Max Payne-t kell felhozzam, anno imádtam. Nem volt az se hetekig tartóan hosszú, de intenzív volt, lekötött és a története, hangulata nagyon mély benyomást tett rám. (ahhh a régi szép idõk)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo
Teljesen változó a hosszúsága. Függ az embertõl és attól is, hogy végigrohan-e vagy azért gyûjtöget is, megnézi a TV showkat, elolvassa a manuscriptecet stb. 8-20 óra. Értelemszerûen a 8 a végigrohanós a 20 meg a jobban körültekintõs :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Törölt felhasználó
Szerintem simán 10 óra felett volt. Csak játszottam vagy 4 órát, tegnap olyan 5 körül, meg aznap este amikor kijött.

Totti5
Gyorsan ledaráltátok.... ha 8-9 rohanóbetyár módra akkor bõven 10 óra felett van a normális nem rohanós játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Na már végigvitték páran 8-9 órát írtak!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Mennyi idõ volt végigjátszani ,így ,hogy azért keresgéltél is?

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
A végére értem a játéknak. Sajnos akárhogy próbálkoztam nem sikerült összeszedni mindent, de most megpróbálom a hardcore módot.
Sajna a közepes angoltudásomnak hála, nem értettem meg 100%osan a sztorit, de majd utána olvasok.

Nálam 7/10 a játék.
Voltan
Ja, és esetleg hozzá kell tenni, hogy már kb. 4 hónapja nem volt bekapcsolva a Box. Elszoktam picit a kontrollertõl.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Holnap majd jön részemrõl. Masszív warez elleneseknek mondom, hogy megrendeltem a collectors editiont, és meg is veszem.

Most még csak szimplán kipróbáltam (10 perc kb.) , és így nem is mondok semmit. Túl mélyen nem is szándékozok belevágni, amíg a kezemben nincs a cucc, de azért némi infót pötyögtetek majd.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Macccy
Ja és még mielõtt valaki okosan megjegyezné, hogy olvassak a megjelent 25 review -ból, mondanám hogy olvastam párat, de szívesebben olvasom casual gamerek véleményét (érezzétek megtisztelve magatokat <#pias>), mint esetenként elfogult, fizetett bér-tesztelõk cikkeit ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
OFF
Jajaj ... Katácska pedig tényleg jobban tenné, ha nem olvasna fel angolul review -kat kék háttér elõtt. Mindig az jut ilyenekrõl eszembe, hogy a mai világban már bárkit beengednek a TV -be, webcast mûsorokba, tudás, kompetencia vagy akár helyes nyelvtudás, kiejtés nem is kell, csak álljon jól rajta a ruha szponzor aktuális eresztése ...

Sephi ... õ a nõd, vagy ismered valahonnan? Vagy miért parasztozol? Én megértem, ha pár kis gyíkkal tele a puttonyod, de ez se színvonal lásd be.

ON
Warez elvek vallása, anyázás és barátok, óvodások mélyen szántó tõmondatos véleményei helyett légyszíves írjatok érdemben a JáTéKKAL kapcsolatban! Szerintem sokan, köztük Jómagam is szívesen vennénk, ha a közeledõ megjelenésig némi szubjektív, de fõleg objektív véleményt olvashatnánk, elõsegítendõ a döntést, miszerint megéri e ez a régóta reszelt játék a mindenkori premier árat (~11e). Ja és légyszi próbáljátok spoiler nélkül ... Kösz

Ha van annyira filmszerû, lebilincselõ és látványos, mint annak idején a Max Payne 1-2, akkor már valószínûleg megrendelem ... ha megjön a fizu 😊

Sephi
En meg nem azert irtam azt, hogy "alpari paraszt" mert nem az lennel. Valaszoljon neked a google.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Öcsém vagy uram. Nem azért írtam azt "picsa", mert magyar akcentusa van. Hidd el én még fele annyira sem tudok angolul mint õ. Kérdésemre jobb lett volna válaszolnod, több értelmét láttam volna.

Sephi
Nem "picsa" te alpari paraszt. Attol, hogy magyar accentusa van, nem kell igy leszolni valakit.

Hogyhogy ez a picsa kommentálja? 😄 Ez nekem új, más játékoknál is õ nyomatja a szöveget?

Amúgy a grafika az kegyetlen, nem azt mondom hogy hû a világ legszebb játéka, de vannak benne olyan megoldások, hogy az valami kegyetlen. Az egyik jelenetnél mutattak egy fehér házat és full azt hittem, hogy az valóság. Egyébként 3. epizód elején tartok, nálam már biztos az év játéka cím, és a 10/10 pont. Hogy miért? Mert nem igazán találkoztam ilyen játékkal ebben a generációban, és mert kegyetlen jó. Egyébként ha a FF13-ra rá tudták dobálgatni a 9-10 pontokat, akkor erre nyugodt szívvel rálehetne, még ha teljesen más kategória is. A FF13 gyakorlatilag egy kiváló sorozatot döntött romba. Csak azért írom ezt, mert egyik hozzászólásban olvastam.

Sephi
Nafene, nem is tudtam, hogy ilyet is csinal. Majd gratulalok neki 😄

grebber
Mivel írtam hogy még nem vetemedtem arra hogy konzolt vegyek!

Totti5
Az a nagy gond vele hogy lassan mondja, olvassa, emiatt hülyén fest az egész.

TDC Geronimo
Ma már láttam ezt de elég nehezen tudtam végighallgatni 😄

Alan Wake video review Koller Katával (Miss Hungary) 😛

http://www.youtube.com/watch?v=SxOvsJOnjPM&hd=1
Alan Wake video review Koller Katával (Miss Hungary) 😛
http://www.youtube.com/watch?v=SxOvsJOnjPM&hd=1
Totti5
Nem lesz jobb, mert maga a stílus nem tetszik neki, ez ebbõl a pár szóból is nyilvánvaló, hogy nem az õ játéka.

baaka
te meg miért nem a saját véleményedet írod, miért a barátodét?

TDC Geronimo
Számomra ez nem pénzelbaszás. Amiket eddig vettem azok közül egyiket sem bántam meg. Ilyen hozzáállása lenne mindenkinek, mint amilyen neked van ma nem játszanánk semmivel :p

grebber
Hátha késõbb jobb lesz!

#1209: Azért mert más nem bassza el a pénzét arra amire te még ugyanúgy lehet róla véleménye.Olyan game nem létezik ami mindenkinek tetszik nem is értem mire fel durrogsz!

TDC Geronimo
Mert letölteni a netrõl még egy óvodás is le tudja és nem került neki semmibe azért. Ez a warezhuszárok legnagyobb baja, hogy mivel nem vesznek meg lófaszt se így nem tudnak értékelni semmit. Naponta szed le játékokat és dobálgatja be a sarokba mindenféle mondvacsinált indokkal, hogy "ez is szar meg az is szar". Ha pár havonta venne rendesen játékokat ~10k-ért máris más lenne a véleménye és jobban megbecsülné ezeket és az igényesebb munkákat.

Totti5
Akkor miért játszik vele?

AntiHero
Nem írok inkább semmit😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Seth
Kidolgozatlan a grafika? Most játszom 1,5 órája és fantasztikus az egész atmoszféra ami körüllengi és ez pont a grafikának köszönheti.Rohadt jó.

PSN ID.: Beegabor

grebber
Az egyik ismerõsöm szavait írom:

-unalmas eddig,kidolgozatlan a grafika,kicsi a térkép,egyhangú

Sephi
Ovoda szintu beszolas. Grat!

Sephi
<#eljen>

TDC Geronimo
Hiába nem árul el sok mindent amit írtál, de spoiler tagot használd legközelebb. Legtöbbünknek még 9 nap mire egyáltalán elkezdhetjük :p

AntiHero
...and thank you the spoiler!

Törölt felhasználó
A 4. epizódban a Rock Show hatalmas rész! Végre egy kis poén is kerül a dologba...
Akkor játtsz azzal.Én meg ezzel.Az agyatlan ugrálásnál mindenképp jobb.
Sephi
Szerintem te direkt nem figyelsz arra mit irok, igy ezt a beszelgetest nem szeretnem folytatni.

Komolyan, aki az Alan Wake-et az Uncharted-el hasonlitja miert beszel grafikarol?

Sprite-ozhatsz meg shader-ezhetsz de ez a játék messze hangulatosabb és szebb mint más gagyi mostanában amit az egekig méltatnak.Azért az erdõs rész az elején(akárhány d-s meg lefestett)nem igen volt semelyik játékban eddig.A zseblámpás lövölde bõven elég.A Resi 1 is jó volt csak késsel.Ez a játék nagyon jó ,tuti megveszem eredetiben is.Egyébként az uncharted ennél jobb szerinted?De most komolyan?Miben?Vagy a Halo,vagy a Final fantasy?Ezeket mind istenítik de hol vannak ezek ehhez?
Sephi
Ismetlen, nem a grafika szep hanem az effektek. 2d-es spritokkal van tele az erdo, a lefestett texturak meg csak veletlenul sem szepek, a shaderekrol ne is beszeljunk.

Kurva jol van osszerakva es kesz.

Victor1103
Hát hát.Nem is tudom. Tényleg szép a grafika, de idáig nem igazán vagyok elájulva. A történet olyan semmitmondó idáig pedig már egy fejezeten túl vagyok, a szereplõk is akárcsak a GT-s értékelõbe volt említve érdekletelenek. Harcrendszer pedig ha csak ennyibõl fog a végéig állni hogy zseblámpa és pisztoly kombó akkor az kevés lesz. Lehet hogy csak azért vagyok most ilyen kritikus mert a napokban fejeztem be a két Unchartedet és az nagyon nagy benyomást tett rám. Remélem ez is idõvel beindul.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sephi
En buktam? Te nem tudod mirol beszelsz. Jatekos szemmel nezve lehet szep a grafika, de ha megnezed a revjukat ott is kotekednek vele. En nem fogok neked bizonygatni.

Tökéletesen igazad van.A grafikával amúgy semmi gond.A sötét részek félelmetesek részletesek.A fényben játszódó jelenetek csillognak villognak.Persze Full HD és házimozi rendszer nélkül ez is csak egy játék a sok közül.Bár ez a zseblámpás lövölde jó.
AntiHero
Rosszul van fogalmazva picit😄

Alan Wake nagyon nagy csalódás.Kellemes!Az elsõ fejezetben a vihar........Percekig néztem.Elképesztõ.
Totti5
Ott buktad hogy ME1hez hasonlítottad a grafot, ami nagyon szép most is, de mi közük egymáshoz? sem látványban, sem prezentációban nincs bennük közös pont. Amit példának lehet állítani mint hasonló az a Silent Hill, Alone, vagy Resi 4(5 nem), de az prevgen ugye szóval grafban nincs értelme hasonlítanni esetleg még a Siren.

Sephi
Asztakurva mekkora erv. Amugy tetszik de nem vagyok tole elajulva. De birom, hogy lejott a mondandom lenyege.

Törölt felhasználó
Happy Town, asszem 1 rész ment le.
AntiHero
Csak nyilván aki megvette azt tudta mit vesz meg és nem írja, hogy fos szar, nem jó.

Az hogy kikerült idõ elõtt, nem a játék milyenségét minõsíti.