Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sajna a közepes angoltudásomnak hála, nem értettem meg 100%osan a sztorit, de majd utána olvasok.
Nálam 7/10 a játék.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Most még csak szimplán kipróbáltam (10 perc kb.) , és így nem is mondok semmit. Túl mélyen nem is szándékozok belevágni, amíg a kezemben nincs a cucc, de azért némi infót pötyögtetek majd.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Jajaj ... Katácska pedig tényleg jobban tenné, ha nem olvasna fel angolul review -kat kék háttér elõtt. Mindig az jut ilyenekrõl eszembe, hogy a mai világban már bárkit beengednek a TV -be, webcast mûsorokba, tudás, kompetencia vagy akár helyes nyelvtudás, kiejtés nem is kell, csak álljon jól rajta a ruha szponzor aktuális eresztése ...
Sephi ... õ a nõd, vagy ismered valahonnan? Vagy miért parasztozol? Én megértem, ha pár kis gyíkkal tele a puttonyod, de ez se színvonal lásd be.
ON
Warez elvek vallása, anyázás és barátok, óvodások mélyen szántó tõmondatos véleményei helyett légyszíves írjatok érdemben a JáTéKKAL kapcsolatban! Szerintem sokan, köztük Jómagam is szívesen vennénk, ha a közeledõ megjelenésig némi szubjektív, de fõleg objektív véleményt olvashatnánk, elõsegítendõ a döntést, miszerint megéri e ez a régóta reszelt játék a mindenkori premier árat (~11e). Ja és légyszi próbáljátok spoiler nélkül ... Kösz
Ha van annyira filmszerû, lebilincselõ és látványos, mint annak idején a Max Payne 1-2, akkor már valószínûleg megrendelem ... ha megjön a fizu 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy a grafika az kegyetlen, nem azt mondom hogy hû a világ legszebb játéka, de vannak benne olyan megoldások, hogy az valami kegyetlen. Az egyik jelenetnél mutattak egy fehér házat és full azt hittem, hogy az valóság. Egyébként 3. epizód elején tartok, nálam már biztos az év játéka cím, és a 10/10 pont. Hogy miért? Mert nem igazán találkoztam ilyen játékkal ebben a generációban, és mert kegyetlen jó. Egyébként ha a FF13-ra rá tudták dobálgatni a 9-10 pontokat, akkor erre nyugodt szívvel rálehetne, még ha teljesen más kategória is. A FF13 gyakorlatilag egy kiváló sorozatot döntött romba. Csak azért írom ezt, mert egyik hozzászólásban olvastam.
http://www.youtube.com/watch?v=SxOvsJOnjPM&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=SxOvsJOnjPM&hd=1
#1209: Azért mert más nem bassza el a pénzét arra amire te még ugyanúgy lehet róla véleménye.Olyan game nem létezik ami mindenkinek tetszik nem is értem mire fel durrogsz!
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
-unalmas eddig,kidolgozatlan a grafika,kicsi a térkép,egyhangú
Next PC upgrade: 2022
Komolyan, aki az Alan Wake-et az Uncharted-el hasonlitja miert beszel grafikarol?
Kurva jol van osszerakva es kesz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun