Kritika a filmről


Mennyei Királyság

  • AnuluWork #36
    A film írtó jó lett. Nem két és fél óra, rövidebb. A DVD változat lesz kb. 3 óra.

    Semmi baj sincs a sztorival. Lazán lovaggá üthette egy úr a középkorban a szolgáját. Természetesen ott sem ismerték el az ilyen "lovagi szakvizsga" nélküli emberkéket, mint itt sem. Viszont aki tehetséges volt, az tehetséges volt. A háborúban meg ez számított.
    Így én nem láttam problémának a lovaggáütést, és a "gyors fejlődést", különösen, hogy Balian Godfrey fia volt. A történet elejére - meg ami kimaradt - a DVD változat úgyis választ fog adni.

    A lassítások is pont akkor, amikor voltak, jók voltak. Sokminden előjött a Gladiátorból, különösen a harcok kapcsán. (Erdei párbaj, Palesztínai harc a fánál - Colosseumi harc)

    A harc majdnem tökéletes volt, bár ostromban - képekben - még mindig a Timeline című film fényképezése tetszett a legjobban.

    Liam Neeson ebben IS SZUPER! A színészek közül Bloommal sincs baj. Nem is értem ezt a fanyalgást, amit miatta rendeztek.

    Van sztori, ráadásul megtörtént eseményeken alapul. Szóval egy szórakoztató, abszolút nem fárasztó film a Kingdom of Heaven, szép képekkel, fogyasztható rendezéssel. De természetesen nem egy Gladiátor ...