Kingdom Of Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nezz utanna ha erdekel, ha meg nem akkor....
lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com
Had ámuljunk. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
na, elég az off-ból, vissza a filmre - remélem többen is megnézik és árnyalják majd az eddigi véleményeket😊
na azert annyira nem volt a nevem lent a listan. Foljebb kell keresni, ott akik azt a sok 100ezer fos tomeget csinaltak, meg aleomlo siegetowert, meg Jerusalemet, stb, stb. (VFX artist, Lighter TD)
igen, crowe lehet jobb lett volna, vagy Scott eredeti valasztasa, asszem vmelyik ex ERos doki, ha jol emlekszem a pletykara
rottentomatot meg csekkolom, thx.
ott nem cikkezik senki - a rotten csak összegyûjti a krém kritikáit a nagy napilapokból (wash. post, la times, chicago tribune stb.) (pl. eber-roeper, kevin thomas, j. strickler, p. travers - szóval azért ezek nagy nevek)
nekem semmi bajom bloom-mal, kedvelem - viszont óhatatlanul is elõveszik russell crowe-t az esetében...
...akkor meg elfogult vagy, és mirõl beszélünk? <#kacsint>#kacsint>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az hogy a film csodalatos, nem kerdeses, Ridley Scott ert a vizualis gazdagsag kialakitasahoz. (ezt szemelyes tapasztalaton is alapul, mert kb 8 honapig meloztam a filmen)
(ja, azert ugye azt nem mondod, hogy a legnevesebb amcsi kritikusok a rottentomaton cikkeznek?, de itt nem a rottentomato, hanem inkabb a magyar kritikakra celoztam az elobb.
ha rövid a film, akkor nem feltétlenül tud a sztori kibontakozni, ez nekem nem tûnik ellentmondásnak.
az ellentmondasos kritikakrol mar nem is beszelve. pl: rovid-><-story nem bontakozik ki, stb.
nekem maximalisan bejott, mindenkinek ajanlom.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De nem tudtam h. ilyen régi. Nagyon jó film sztem. Lehet h. egy felújított változatát láttam.
Ha rákeresek a lengyel címére, ott 180 percesként szerepel. Sztem ez lehet az.
Volt egy ami tetszett, de a címét már nem tom, úgy 1 éve lehetett a tv-ben, azt hiszem olasz film de nem biztos. Hajóval mentek és egyviking kiképzõtisztjük volt. Utána meg rosssz várost támadtak meg. Szal volt benne kavarás. Vki nem emlékszik a címére véletlenül? Úgy rémlik 2 részes.
a gladiátor nagyon szépen teljesített szandálos filmhez képest bevételileg - 34M-ós elsõ hétvége (187M összbevétel) (145M-ós költségvetés)
a trója bukott - 46M-ós nyitás (133M összesen) - ez borzasztóan kevés (225M-ós költségvetés)
az alexander-re pedig nincs is szó😊 (14M-ós nyitás - 34M összbevétel) (195M-ós költségvetés)
a mennyei királyság kb 50-60% lesz kritikailag - most egyelõre 3 +-os és 2 mínuszos van. és várhatóan 30-35M-val fog nyitni (költségevtés: 150M)
A Trója is, de azt eladta Pitt. (Úgy ahogy megmentette.)
Az Alexander a buzulás miatt kapott kemény kritikákat, mármint, hogy erre mentek rá, de a filmel is bajok voltak - Stone ide, vagy oda -, ugyanis nem idõrendben ment több szál, ami nagyon bezavart a filmnek. (Ez nem egy Ponyvaregény, ahol jól áll, hanem egy történelmi film.) Sok részlet volt amivel órákig pöcsöltek, és volt ami alig vagy egyáltalán nem szerepelt, vagy volt hangsúlyozva. Sokan többet vártak - én is -, de egészében sokkal jobb film volt mint a Trója.
A Gladiátor is lazán átírt dolgokat a történelemben, de a zene, a képek, a rendezés, a szereplõk, és a jellemábrázolás kiemelték a filmet a többi hasonszõrû társai közül. (Bár szvsz az egyik legjobb történelmi film még mindig az El Cid és a Fall of the Roman Emipre, így, egymás után ...)
edward norton viszont rulz!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Ilyen téren mondjuk az Egri csillagok még mindig jobb. <#vigyor5>#vigyor5>
Itt lehet olvasni a filmrõl magyarul.
Itt pedig a film hivatalos oldala van,a hol trailer is van fent.
Én már nagyon várom ezt a filmet. Csütörtöktõl pedig már játszák is a filmet itt magyarországon.
Ridley Scott neve szinte garantálja a sikert. A gladiátor Óta várok már tõle megint egy történelmi kalandfilmre.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.