• ági20
    Doma!
    Nekem nem nagy probléma, hogy nem lehet sehova menni szórakozni, mert azt már írtam, hogy nem vagyok buliba járós egyáltalán, szivesebben beülök egy kávézóba, de még lejjebb azzal indítottam a témával kapcsolatban hogy nincs egy munkahely sem ahova felvennének. Pályakezdőket senki nem vesz fel:((
    Videotonba nem szeretnék azért elmenni 3 műszakba nyomni, viszont szivesebben elmennék dolgozni, mint hogy szórakozzam, mert nem tartathatom el magam anyámmal, szóval ezért akarok eljönni egy jobb élet reményében, hogy segíthessek anyámnak pl.
    A multkor jelentkeztem pénztáros eladónak a West-be, persze kikérdezték, hogy ugye nem akarok gyereket, de hiába mondtam hogy nem, felvették a tapasztaltabbat, kérdezem én akkor honnan szerezzek tapasztalatot???
    Persze ez Pesten sincs másképp.Azért mégiscsak nagyobb a lehetőségek tárháza.
    Gondolom én.Az a baj, hogy akinek anyu meg apu nem tudja a gyerek alá rakni a lakást meg az autót, na meg az anyagi támogatást az semmit nem tud kezdeni.
    Pénz nélkül megvagy halva szerintem.