1721

• ági20
    Nekem tengerimalacom volt sok,meg fehéregér,törpehörcsög,nyuszi,patkány.
    Volt nekem minden mint a kereskedésbe.
  • flippy
    Üdv Kenny:D
  • Rage47
    üdvözlünk ismét kis körünkben:)
  • kék
    Az enyémet Athosnak.
  • Kenny85
    juhujj lejárt a tiltásom
  • skristof
    csincsilla az ilyen kis rágcsáló
  • flippy
    jeee :D:D:D De rég hallottam:D kb 4 éve:D

Kaposvár egy nyugati város sálálálá:-ppp
  • Doma #952
    A csincsilla jó házörző vagy csak amolyan "öleb"?
  • skristof
    a miénket meg Susynak és Maxinak... és van a nővéremnek 6 csincsillája... :\
  • Doma #950
    Enyémet Zérónak :D
  • ági20
    Az én kutyimat Nudlinak hívják.
  • Rage47
    jeee, végre megtaláltam egy régi CD-men:DD
    link
  • flippy
    jha nekem is teccik:)
  • ricky
    A fehéret Hógolyónak, a tarkát Zsömlének, a feketét Korminak :P

Jó az új logód!!!
  • reaper4
    az én kutyám is tüzel gondolom nem az egyetlen :). örülök ha ki tudom kerülni a pasi kuttyokat :))
  • ági20
    Nem engedném neki
  • Rage47
    sztem örülne a kutyád, lenne mit vadásznia
  • ági20
    Kutyám nem nagyon örülne neki, pedig elfogadnám szivesen:)))
    Lelkes állatbarát vagyok egyébként.
    Hogy hívják a cict?
  • ricky
    Nem kell? Odaadom...
  • ági20
    Szegény cic:(((
  • ricky
    Én ma megijesztettem a macskámat. Ment előttem, elédobtam egy teniszlabdát. Megállt az ajtó előtt és a labdát figyelte... Az ajtón van egy lyuk ahol be tud menni a macska az épületbe. Én meg oda dobtam mögé egy másik labdát erre megijedt és be akart szaladni az épületbe. De véletlenül a lyuk mellé szaladt... :D
  • Sonajk @:o)
  • Rage47
  • ági20
    :))))
    Levittem a kutyát sétálni és tüzel valami kutya a környéken szerintem, mert teljesen megvan bolondulva:))) Meglátott a tuloldalon egy kutyit és teljes gázzal elindult feléje,csak nem vette észre hogy pont egy pad van mellette és beleszaladt.Arany szivem egy percig letargiában volt, hogy most akkor mi történt???Csak állt egyhelyben.Olyan édi volt:)))Muszály volt elmesélnem:)))
  • ricky
    ehh, de sokat írtatok... Nem voltam tegnap erre fele :(
  • reaper4
    tapasztalat v protekció :D de inkább a második :)
  • ági20
    Doma!
    Nekem nem nagy probléma, hogy nem lehet sehova menni szórakozni, mert azt már írtam, hogy nem vagyok buliba járós egyáltalán, szivesebben beülök egy kávézóba, de még lejjebb azzal indítottam a témával kapcsolatban hogy nincs egy munkahely sem ahova felvennének. Pályakezdőket senki nem vesz fel:((
    Videotonba nem szeretnék azért elmenni 3 műszakba nyomni, viszont szivesebben elmennék dolgozni, mint hogy szórakozzam, mert nem tartathatom el magam anyámmal, szóval ezért akarok eljönni egy jobb élet reményében, hogy segíthessek anyámnak pl.
    A multkor jelentkeztem pénztáros eladónak a West-be, persze kikérdezték, hogy ugye nem akarok gyereket, de hiába mondtam hogy nem, felvették a tapasztaltabbat, kérdezem én akkor honnan szerezzek tapasztalatot???
    Persze ez Pesten sincs másképp.Azért mégiscsak nagyobb a lehetőségek tárháza.
    Gondolom én.Az a baj, hogy akinek anyu meg apu nem tudja a gyerek alá rakni a lakást meg az autót, na meg az anyagi támogatást az semmit nem tud kezdeni.
    Pénz nélkül megvagy halva szerintem.
  • ági20
    köszönöm szépen!!!! :)))
    Fiatalkorunk összehasonlítása az elmúlt 20 alatt történt változások miatt, tényleg helytelen. Akkor egy másképp működő társadalomban, más felfogással a fejekben, más volt 20 évesnek lenni.
    A mesterszakácsság?
    Ha törekszel rá és te is akarod, még "bőven" az lehetsz. (nem pont a mesterszakácsságra kell gondolnod, hanem bármire, amit el szeretnél érni.)
    Kívánom neked, hogy sikerüljön.
  • ági20
    És Sonajk az az baj, hogy a te fiatalkorodat nem lehet összehasonlítani szerintem az enyémmel, az teljesen más volt, mint ami most van.
    Ugyanúgy, mint ahogy öreganyám piszkál, hogy nem tudok egy szakácskönyvnyi kaját magamtól főzni, bezzeg az ő idejében.....Neki akkor muszály volt, nekem még nem feltétlen kell.Persze tudok főzni, de nem vagyok egy mesterszakács:)))
  • ági20
    Én nem azt mondtam, hogy engem csak a plázák kötnek le, mert ez egyáltalán nem így van. Viszont nekem nincs több fős baráti köröm, van egy barátnőm akivel szivesen vagyok, mások csak ismerősök, de velük nem szivesen beszélem meg a gondjaim.Azért elvagyok, nem kell sajnálni.:) Én is elmegyek rendezvényekre, bemegyek a könyvtárba,stb...
    Pestet azért irtam, mert 2 nővérem is ott él mellette és hiányoznak ezért szivesen mennék fel hogy velük legyek, munkát meg rögtön kapnék tesómék könyvelőcégénél.Ezért menneék fel, nem plázázni, moziba járni, moziba amugy is ritkán járok nem vagyok oda érte.
  • Doma #928
    Ne úgy értsd, ezt mi kb 3-4 éve mondtuk amikor elindultunk egy szombati napon 6-7 körül, mert valami nagy rendezvény volt a sporinál. Gondoltuk koncert meg sörsátor, de jó lesz.
    Leérünk és közli a portás hogy se sör se zene, bezár a bazár.
    Nah akkor kicsit berágtunk, pedig talan valami tavaszi vásár jellegű dolog volt.

Mostanában tény hogy vannak rendezvények, de melót tekintve sajana nem dúskálunk lehetőséekben, ami azt hiszem nagyobb probléma mint az hogy nincs hova menni szórakozni.
    "Kapsovár a halott város"
    ?????
    Ez több mint érdekes.
    Már csak azért is, mert én elég elevennek érzem magam itt.
    Már ne is haragudj, de lelkiekben elég szegény és kreativitástól mentes ember lehetsz. Nem sértegetni akarlak így ismeretlenül és elnézést azért, amit írtam, de ezt komolyan gondolom. 20 éve, amikor én voltam annyi, mint most te, nem volt Pláza és hasonló. A városnak volt két állandó mozija, egy színháza és kész. Szombat este volt 1 diszkó, illetve pár céges buli, oszt "jó napot". Mi mégis jól éreztük magunk, illetve nem is biztos, hogy ott múlattuk fülös időnket. Improvizáltunk, illetve hajtottuk teljes mellbedobással (amit persze ők dobtak be) a lányokat ;). Mellette sokan sportoltunk is. Esténként összejöttünk a homokbánya mellett (ma Matula tanya), haverok, lányok és motorok. Sokat beszélgettünk, nevettünk és ettől, mi jól éreztük maguk. Kb. 20 méterre volt az első lakóház, de tudtunk úgy viselkedni, hogy nem kellett ránk szólnia senkinek, pedig sokszor voltunk 50-60-an. Ellenben veled, ki azon keseregsz, mit is kezdj magaddal, én kellemes szájízzel gondolok vissza ezen időszakomra. Nagy különbség ez két ember között.
    Ha Pestre mész, mit kezdesz magaddal. Járod a Plázákat, mert ott van belőle, a neked megfelelő mennyiség? Esetleg moziból moziba jársz. Ha így teszel, tartalmas életnek leszel részese. A szó jó értelmében, őszintén sajnállak.

Elnézésedet kérem, ha megbántottalak. Célom nem ez volt. A szemedet szerettem volna felnyitni, hogy ne csak nézz, de láss is.
  • Doma #925
    Mi meg akár még ismerhjetjük is egymást :D
    Én is voltam taszári kb 2x évig :D
  • Doma #924
    Ebben nagyon egyet értek veled. Szívemből szoltál.

Bár a fővárosunk nekem egy kicsit sokk, de az tuti tény hogy Kapsovár a halott város
  • Rage47
    na igen a vonat...:D lerobbant az IC Pest felé, s át kellett szálnunk arra a ratyi vonatra, ami majdnem szétesett... nem irigylem azokat, akik vonattal utazgatnak Mo.-n:)
    jo8
  • ági20
    Elmegyek aludni, jó éjszakát
  • ági20
    Belvárosba én sem költöznék Pestre az tuti, de pl. Érd szerintem jó kis város nagyon.Ha felmegyek tesómékhoz pl. ők Érd mellett laknak nagyon ritkán megyünk be Pestre max. csak moziba. Nekem tetszik a zsongás Pesten, legalább ellehet tűnni kicsit a tömegben.
    Én sosem szerettem az osztálykirándulást.Orciban voltunk utoljára, de még általános 8.-ba, az jó volt. Busszal nem szeretek sokat utazni, bár Pestre és 4 óra vonattal az út, rémálom:)
  • Rage47
    voltam nemrég Pesten, néztünk múzeumokat stb. az osztállyal... nekem az a város is tetszett... bár egy idö után sztem bezsonganék:)