• skristof
    ajánlom figyelmetekbe a kapos.hu-t sztem az új bannerba azt is be lehetne linkelni, ott van olyan menüpont h Ráérsz? az alatt vannak a programok naponként listázva..
    de egyébként:

Festők városa hangulatfesztivál
    Kaposvár, Kossuth tér, Fő utca és környékük
    10.00.: Versenyfutás az ára, a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem bábelőadása.
    13.00.: Erecem, perecem, a Damjanich utcai óvoda Cédibaba csoportjának gyermekjáték bemutatója.
    14.00.: Rózsa Sándor, a betyárok Paprika Jancsija, a Tóni Művek bábelőadása.
    15.00.: Dzsungel táncok, részletek a Roxínház Dzsungel könyve előadásából.
    15.00.: Szépen szóló pelikán, interaktív játék sok zenével gólyalábon.
    16.00.: A könyvelő álma, a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem bábelőadása.
    16.00.: a Fast Food Jazz Group koncertje (Horvátország).
    16.00.: Triznya Mátyás kiállítása (1922-1991). Vaszary Képtár, Fő u. 12.
    17.00.: Gulácsy Lajos emlékkiállítás, Rippl-Rónai Múzeum, Fő u. 10.
    17.30.: Horagus mester cirkusza, bemutatva hosszúlábakon, a Hórihorgas Garabonciások előadásában.
    18.00.: a Daniel Speer Brass Együttes koncertje.
    19.00.: Tűzanyja, a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem bábelőadása.
    19.00.: Kilenc. Fiatal művészek installációs kiállítása. Áchim A. u. 12-16.
    20.00.: a Szegedi Molnár Dixieland Jazz Band koncertje.
    22.00.: Trio Fandango zenekar.
    Egész nap: Más-kép, ponyvafestészet a Fő utcában. F. Zámbó István, Fe Luggossy László, Csetneki József, Balogh István, Mengyán András, Szük Norbert, Szabó Zoltán, Bihari Beatrix Renáta, Lénárt István, Burcsa Gábor és barátaik bebizonyítják, hogy a művészet elől nem lehet menekülni.
    Minden nap:
    Képzőművészek alkotással összekötött kiállítása a Noszlopy utcában. Egyéni kiállítók és művészeti egyesületek műhelybemutatói május 26-28 között.
    Hancúr-tér a Fő utcában. Interaktív játékok gyerekeknek és gyermek lelkű felnőtteknek. Szalma-vár, kreatív homokozó, képzőművészeti játszóház, mese kuckó, zene-sarok, népi játékok, Waldorf kézműves foglalkozás május 25-28 között.
    Ördögszekér Kézműves Vásár a Sétáló utcában. Mesteremberek, népművészek zsűrizett portékáinak vására. Mesterség bemutatók Kaproncáról és Korondról.
    A vásárban utcazenészek és vásári komédiások gondoskodnak a jó hangulatról.