1721

• skristof
    ajánlom figyelmetekbe a kapos.hu-t sztem az új bannerba azt is be lehetne linkelni, ott van olyan menüpont h Ráérsz? az alatt vannak a programok naponként listázva..
    de egyébként:

Festők városa hangulatfesztivál
    Kaposvár, Kossuth tér, Fő utca és környékük
    10.00.: Versenyfutás az ára, a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem bábelőadása.
    13.00.: Erecem, perecem, a Damjanich utcai óvoda Cédibaba csoportjának gyermekjáték bemutatója.
    14.00.: Rózsa Sándor, a betyárok Paprika Jancsija, a Tóni Művek bábelőadása.
    15.00.: Dzsungel táncok, részletek a Roxínház Dzsungel könyve előadásából.
    15.00.: Szépen szóló pelikán, interaktív játék sok zenével gólyalábon.
    16.00.: A könyvelő álma, a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem bábelőadása.
    16.00.: a Fast Food Jazz Group koncertje (Horvátország).
    16.00.: Triznya Mátyás kiállítása (1922-1991). Vaszary Képtár, Fő u. 12.
    17.00.: Gulácsy Lajos emlékkiállítás, Rippl-Rónai Múzeum, Fő u. 10.
    17.30.: Horagus mester cirkusza, bemutatva hosszúlábakon, a Hórihorgas Garabonciások előadásában.
    18.00.: a Daniel Speer Brass Együttes koncertje.
    19.00.: Tűzanyja, a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem bábelőadása.
    19.00.: Kilenc. Fiatal művészek installációs kiállítása. Áchim A. u. 12-16.
    20.00.: a Szegedi Molnár Dixieland Jazz Band koncertje.
    22.00.: Trio Fandango zenekar.
    Egész nap: Más-kép, ponyvafestészet a Fő utcában. F. Zámbó István, Fe Luggossy László, Csetneki József, Balogh István, Mengyán András, Szük Norbert, Szabó Zoltán, Bihari Beatrix Renáta, Lénárt István, Burcsa Gábor és barátaik bebizonyítják, hogy a művészet elől nem lehet menekülni.
    Minden nap:
    Képzőművészek alkotással összekötött kiállítása a Noszlopy utcában. Egyéni kiállítók és művészeti egyesületek műhelybemutatói május 26-28 között.
    Hancúr-tér a Fő utcában. Interaktív játékok gyerekeknek és gyermek lelkű felnőtteknek. Szalma-vár, kreatív homokozó, képzőművészeti játszóház, mese kuckó, zene-sarok, népi játékok, Waldorf kézműves foglalkozás május 25-28 között.
    Ördögszekér Kézműves Vásár a Sétáló utcában. Mesteremberek, népművészek zsűrizett portékáinak vására. Mesterség bemutatók Kaproncáról és Korondról.
    A vásárban utcazenészek és vásári komédiások gondoskodnak a jó hangulatról.
  • skristof
    amúgy alap film, akárcsak a futball faktor.. ilyen hülye magyar címet mondjuk :)
  • ricky
    A Kossuth térire gondoslz? Én azt hallottam, h valami Jazz koncert lesz, valami Winchester vagy ki :)
  • kék
    Ja, én is kérdeztem, hogy a "Huligánok" című filmet mikor játszák majd, de azt sem tudták. Pedig régen több hónapra előre megvoltak nekik a listák.
  • Sonajk @:o)
    Ki tud valamit a ma esti koncertről?
    Ne szomorkodj már, hiszen hét ágra süt a nap :D
  • ricky
    Ez tényleg jó kis kép!!!
  • ricky
    És tényleg szerda délutánig volt jó idő...
  • flippy
    Fú, eddig nem is láttam, h ilyen szép a Kossuth tér:O Naon naon joo kép!!!
    oppácska
    nagyon szép kép
    save :)
  • skristof
    sztem kurvajól néz ki ez is..
  • Kenny85
    mind1 majd holnap vagyis ma kilátogatok kereszthez aztán csinálok valami panoráma képet talán, aztán amjd feldobom
    ha nem akkor sokan dugtak ott és nemtudtam fényképezni :D
  • Kenny85
    bár nem én csináltam
  • skristof
    június végén mindenki ráér már nem?
  • ricky
    Ez tényleg vidámabb!! Nem tudom... :( Nekem most vizsgaidőszak van, utána meg megyek Barcelonába...
  • Doma #864
    Köszi fincsi volt jól esett eme meleg napon!
    Apropó vidámabb téma, mikor lesz valami élő közös sörözés?
  • Rage47
    Ha van vmi szép képetek a városról, azt beraknám a bannerbe a mostani helyett.
  • Rage47
    hajrá:D
  • ricky
    Már nem azért mondom de május 1 óta már majdnem 200 hozzászólás van... Ha így megy tovább, akkor egy évalatt 2400 lesz a 700 helyett!!!
  • ricky
    Nem is esik!!! :)
    Ezt talán beszéld meg a jelenleg szemerkélő esővel :(
  • Rage47
    Hát igen, sztem is szégyen.
  • skristof
    de milyen má ez, h le kell menjek pécsre, egy mozifilm miatt.. szégyen
    mind1, max shoppingolunk egyet haverral ^^
  • ricky
    Ezért kell a hátsó sorba ülni!! :P
  • ricky
    Nekem is azt mondták a szállitó 2re, h nem is fogják itt vetíteni, aztán 2 hónappal késöbb feliratosan megérkezett!!!
  • Rage47
    akkor vagy 2-3 hónapot vársz(bolti megjelenés), vagy lemész Pécsre:/
  • skristof
    ez mind így is van, énis ezt alkalmazom.. DE a Silent Hill lenne az a film ami mindenképp moziban szeretnék megnézni, a remek hatások,zenék miatt. és torrenten is csak TCben van fennt, ami határ szar.. és nem akarom elbaszni vele
  • Rage47
    + sokkal kényelmesebb otthon, mint a xar plázás székek...
  • Kenny85
    ezért nemjárok moziba..
    inkább letöltöm dvd-be aztán itthon megnézem monitorm elég nagy hozzá, 5.1-em is jó és nem zörögnek a hátam mögött pop cornnal :D
  • skristof
    nem hiszem el ezt a kaposvári mozit... ma bementem személyesen megkérdezni h mikor akarják játszani a silent hill c filmet, aminek az országos bemutatója ápr 27. erre a srác széttárta a kezét, h ő bizony nem tudja, de szerinte nem is fogják itt vetíteni.. ez kész.. most menjek le egy film miatt pécsre? vicc
  • ricky
    Tessék:

Egészségedre! :)
  • Doma #848
    Igen egy Drehert ha lehetne! Köszönöm
  • ricky
    Kér valaki?
  • ricky
    Elrontod a jókedvemet!!! :(
    Egészen szerda du-ig :(
  • flippy