1721
-
skristof #879 ajánlom figyelmetekbe a kapos.hu-t sztem az új bannerba azt is be lehetne linkelni, ott van olyan menüpont h Ráérsz? az alatt vannak a programok naponként listázva..
de egyébként:
Festők városa hangulatfesztivál
Kaposvár, Kossuth tér, Fő utca és környékük
10.00.: Versenyfutás az ára, a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem bábelőadása.
13.00.: Erecem, perecem, a Damjanich utcai óvoda Cédibaba csoportjának gyermekjáték bemutatója.
14.00.: Rózsa Sándor, a betyárok Paprika Jancsija, a Tóni Művek bábelőadása.
15.00.: Dzsungel táncok, részletek a Roxínház Dzsungel könyve előadásából.
15.00.: Szépen szóló pelikán, interaktív játék sok zenével gólyalábon.
16.00.: A könyvelő álma, a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem bábelőadása.
16.00.: a Fast Food Jazz Group koncertje (Horvátország).
16.00.: Triznya Mátyás kiállítása (1922-1991). Vaszary Képtár, Fő u. 12.
17.00.: Gulácsy Lajos emlékkiállítás, Rippl-Rónai Múzeum, Fő u. 10.
17.30.: Horagus mester cirkusza, bemutatva hosszúlábakon, a Hórihorgas Garabonciások előadásában.
18.00.: a Daniel Speer Brass Együttes koncertje.
19.00.: Tűzanyja, a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem bábelőadása.
19.00.: Kilenc. Fiatal művészek installációs kiállítása. Áchim A. u. 12-16.
20.00.: a Szegedi Molnár Dixieland Jazz Band koncertje.
22.00.: Trio Fandango zenekar.
Egész nap: Más-kép, ponyvafestészet a Fő utcában. F. Zámbó István, Fe Luggossy László, Csetneki József, Balogh István, Mengyán András, Szük Norbert, Szabó Zoltán, Bihari Beatrix Renáta, Lénárt István, Burcsa Gábor és barátaik bebizonyítják, hogy a művészet elől nem lehet menekülni.
Minden nap:
Képzőművészek alkotással összekötött kiállítása a Noszlopy utcában. Egyéni kiállítók és művészeti egyesületek műhelybemutatói május 26-28 között.
Hancúr-tér a Fő utcában. Interaktív játékok gyerekeknek és gyermek lelkű felnőtteknek. Szalma-vár, kreatív homokozó, képzőművészeti játszóház, mese kuckó, zene-sarok, népi játékok, Waldorf kézműves foglalkozás május 25-28 között.
Ördögszekér Kézműves Vásár a Sétáló utcában. Mesteremberek, népművészek zsűrizett portékáinak vására. Mesterség bemutatók Kaproncáról és Korondról.
A vásárban utcazenészek és vásári komédiások gondoskodnak a jó hangulatról.
-
skristof #878 amúgy alap film, akárcsak a futball faktor.. ilyen hülye magyar címet mondjuk :) -
ricky #877 A Kossuth térire gondoslz? Én azt hallottam, h valami Jazz koncert lesz, valami Winchester vagy ki :) -
kék #876 Ja, én is kérdeztem, hogy a "Huligánok" című filmet mikor játszák majd, de azt sem tudták. Pedig régen több hónapra előre megvoltak nekik a listák. -
#875 Ki tud valamit a ma esti koncertről? -
#874 Ne szomorkodj már, hiszen hét ágra süt a nap :D -
ricky #873 Ez tényleg jó kis kép!!! -
ricky #872 És tényleg szerda délutánig volt jó idő... -
#871 Fú, eddig nem is láttam, h ilyen szép a Kossuth tér:O Naon naon joo kép!!! -
#870 oppácska
nagyon szép kép
save :) -
skristof #869 sztem kurvajól néz ki ez is.. -
#868 mind1 majd holnap vagyis ma kilátogatok kereszthez aztán csinálok valami panoráma képet talán, aztán amjd feldobom
ha nem akkor sokan dugtak ott és nemtudtam fényképezni :D -
#867 bár nem én csináltam
-
skristof #866 június végén mindenki ráér már nem? -
ricky #865 Ez tényleg vidámabb!! Nem tudom... :( Nekem most vizsgaidőszak van, utána meg megyek Barcelonába... -
Doma #864 Köszi fincsi volt jól esett eme meleg napon!
Apropó vidámabb téma, mikor lesz valami élő közös sörözés? -
#863 Ha van vmi szép képetek a városról, azt beraknám a bannerbe a mostani helyett. -
#862 hajrá:D -
ricky #861 Már nem azért mondom de május 1 óta már majdnem 200 hozzászólás van... Ha így megy tovább, akkor egy évalatt 2400 lesz a 700 helyett!!! -
ricky #860 Nem is esik!!! :) -
#859 Ezt talán beszéld meg a jelenleg szemerkélő esővel :( -
#858 Hát igen, sztem is szégyen. -
skristof #857 de milyen má ez, h le kell menjek pécsre, egy mozifilm miatt.. szégyen
mind1, max shoppingolunk egyet haverral ^^ -
ricky #856 Ezért kell a hátsó sorba ülni!! :P -
ricky #855 Nekem is azt mondták a szállitó 2re, h nem is fogják itt vetíteni, aztán 2 hónappal késöbb feliratosan megérkezett!!! -
#854 akkor vagy 2-3 hónapot vársz(bolti megjelenés), vagy lemész Pécsre:/ -
skristof #853 ez mind így is van, énis ezt alkalmazom.. DE a Silent Hill lenne az a film ami mindenképp moziban szeretnék megnézni, a remek hatások,zenék miatt. és torrenten is csak TCben van fennt, ami határ szar.. és nem akarom elbaszni vele -
#852 + sokkal kényelmesebb otthon, mint a xar plázás székek... -
#851 ezért nemjárok moziba..
inkább letöltöm dvd-be aztán itthon megnézem monitorm elég nagy hozzá, 5.1-em is jó és nem zörögnek a hátam mögött pop cornnal :D -
skristof #850 nem hiszem el ezt a kaposvári mozit... ma bementem személyesen megkérdezni h mikor akarják játszani a silent hill c filmet, aminek az országos bemutatója ápr 27. erre a srác széttárta a kezét, h ő bizony nem tudja, de szerinte nem is fogják itt vetíteni.. ez kész.. most menjek le egy film miatt pécsre? vicc -
ricky #849 Tessék:
Egészségedre! :) -
Doma #848 Igen egy Drehert ha lehetne! Köszönöm -
ricky #847 Kér valaki? -
ricky #846 Elrontod a jókedvemet!!! :( -
#845 Egészen szerda du-ig :( -
#844 jah -
ricky #843 Végre jó idő van!!! -
#842 :DDDDD -
ricky #841 És ez is egy lány miatt :DDD -
#840 csak veszekedni ne kezdjetek :(