Kábel net 512/128 a szerződés szerint, de mivel (akkor még Axelero) T-online emelt a sávszélességen így változatlan áron (13.990 Ft.) 1360/228. 3 éve van kábel netem, de a mostani T-online-t (Axelerot is ) rettenetesen "rühelem". A közelmúltba tett gerinctelen lépése végképp "betette a kaput. Arról nem beszélve, hogy hatalmas "harcot vívtam" velük a sávszélesség emelése miatt. Ugyebár nemrég a még a csapból is az folyt, hogy az ADSL sebességet megemelte első lépésben, hogy kedvezzen az internetezőinek. Igen ám, de a kábel nettel rendelkező ügyfelekről ugyanakkor egy kissé megfeledkezett. Telefon ide, telefon oda heteken keresztül. Ahány emberrel beszéltem a cég részéről, annyi információt kaptam, hogy emelik-e a kábel nettel rendelkező ügyfeleik sávszélességét. A végén kiderült, hogy nem. Illetve emelik, ha felbontom a jelen szerződésem, ahol a 2 év hűségnyilatkozatom már 1 éve lejárt és egy új szerződést kötök velük (mondanom sem kell, hogy 2 év hűség, ismét a nulláról indul). Igen ám, de ennek van egy számomra elgondolkoztató pontja. Amíg a jelen szerződésem korlátlan (sem idő, sem adatmennyiség nincs limitálva), addig az új szerződésben már beleírták, hogy havi 40 GB adat letöltésének elérése után a szolgáltató (T-online), korlátozhatja a letöltési sebességemet a hónap hátralévő részére 128 b/s-ra. Hát a jó k… anyukájukat. Mit képzelnek ezek a sz...háziak. Erősen gondolkodok azon, hogy szolgáltatót fogok váltani a közeljövőben. A fent említett cikkben szereplő két szolgáltató (Externet, Euroweb) a jelenleg fizetett öszzegért magasabb sávszélességet és ugyanakkor korlátlan idő és adatmennyiséget kínál. Nem is értem, miért is vagyok még mindig a T-online előfizetője. Mindkét cég szolgáltatásai elérhetők Kaposváron. Szóval az én szám íze, egy kissé keserű a T-online-al kapcsolatban.
(Na most jól kipanaszkodtam magamat. Elnézést érte, de tőletek és nem a T-online-tól.)