képújság készítő progira lenne szükségem
 • sznus
  #54
  Helló!

  A Hardvision-os kérdéseidre nem tudok válaszolni, nincs sok tapasztalatom a program használatában. A többi része viszont már jobban megy. :)

  Furcsálom, hogy a tv kimeneten "lelóg" a kép, vagy pedig fekete csík van felül és alul. Ebből csak arra tudok következtetni, hogy vagy a tv nem 4:3-as képarányú, vagy pedig a videókimeneten megy ki szélesvásznú jel. Bár azt nem írtad milyen a videókártya, de pl. egy ősrégi GeForce2 MX400 kártya csodákra képes... és ezt tapasztalatból mondom.
  Több videókártya meg tv is górcső alá volt véve? Kérlek azt is írd le, hogy milyen eszközöket használsz, mert anélkül én csak vaktában lövöldözök.

  Az AverKey kártyákkal is van tapasztalatom. Inkább negatív, mint pozitív. Legrosszabb dolog az h. kb. 15 képkocka/mp-es megjelenítéssel dolgozik. Ami állóképekre (képújság) még megfelel, de videóra már egyáltalán nem. :( A beállításokat valóban elfelejti a masina ki-be kapcsoláskor... ez is elég gáz. A fekete keret meg valahogy eltüntethető, ebben biztos vagyok. De ilyenkor valahol "belenagyít" a képbe mindenféleképp, így bizonyos részek elvesznek a monitoron látott képhez képest. De ezt eleve bele kell kalkulálni, hogy a körbelévő 10-15%-ra nem tesz "fontos" dolgot az ember.