képújság készítő progira lenne szükségem
 • HardIgény
  #44
  Szó szerinti idézet következik a leírásból:

  !dátumidőcímke (hosszú ő-vel és í-vel): Ha ezt a szép magyaros szkriptet az oldalon valamelyik sor elejére beírjuk, akkor a dátum- idő- műsornév címkénket állítja be olyan betűtípusúra, színűre és méretűre, mint amilyennel beírtuk. Ezzel akár oldalanként más színű, méretű, betűtípusú is lehet a címkénk. Lejátszáskor egyáltalán nem látszik ez a szkript, meg - ahogy már megszokhattuk- az utána - vele egy sorban- beírt dolgok sem. A dátum- idő- műsornév címke alap esetben Tahoma betűtusú és 24-es méretű.

  Az 1-es Ikon gombjára jobb egérgombbal kattintva médiafájlt (videót, zenét) tölthetünk be. Megjelenik egy fájlkiválasztó panel, itt kiválasztjuk a médiafájlt. Ha videót (Avi, Mpg, Wmv) töltünk be el is indul ablakban a lejátszás. Ugyanúgy mozgatható és méretezhető, mint az Ikonok.
  Ha a filmre duplán kattintunk az egér bal gombjával, akkor teljes méretben fog megjelenni, alul a dátum, az óra és a műsorazonosító feliratunk is eltünik, csak a film lesz látható. Ilyenkor nem mozgatható, és nem méretezhető. Ismételt dupla kattintásra lesz újra lehetőség a mozgatásra-méretezésre.