Kryon#99
Valóban nem szrencsés természetfelettit emlegetni a "látható világon kívüli" dolgokkal kapcsolatban,mert pl. lásd:sötét-anyag,energia is (a Világegyetem kb.95%-a!!!) ebbe a (ma) láthatatlan kategóriába tartozik,de mégis kutatható,kutatni is kell,éppúgy mint pl hasonló "láthatatlan" dolgokat:"új fizika"/kvantumgravitáció,világmodellek (pl.húrelmélet,holografikus világmodell stb.),az agyi makroszkópikus,és kvantummechanikai folyamatok határeseteit,az agy működésének részleteit stb...stb.Sok kérdés van melynek érdemi kutatásáig (még) nem jutott el a tudomány (pl.lélek/túlvilág/Isten léte/nemléte,mibenléte,működése,leírésa/vagy leírhatatlanságának bizonyítása...stb...stb.).Én személy szerint hiszek ezen kérdések tudományos megközelíthetőségében,abban hogy nincs külön egy megismerhető és egy "természet feletti világ",hiszem hogy az összes jelenség egy nagy egységes "családot" alkot és ez maga a világ.Félre ne értsd én nem tagadom ezen "misztikus dolgok" dolgok létét mint ahogy nem is állítom,sőt sok dologban magam is "hiszek",ám abban is hiszek,hogy eljön az idő amikorra (az addig vezető utat megismerve),a tudomány kutatni fogja,sőt jórészt le is írja ezen ma megfoghatatlan dolgokat.......