• Animefox
    #491
    Én nekem annyira tetszett a Vietcong1, hogy most a bratyó vett egy új bivaj erős gépet, inkább megvettem eredetiben a játékot. Ezt tettem féligmeddig az első rész tiszteletére, ezzel próbálom a fejlesztőket hozzá segíteni, hogy csináljanak még újabb részeket!!! Én részemr"ol tettem is valamit a játéksorozat érdekében! Talán a kedvenc játékom!

    Amúgy sokaknak azért tetszik jobban az első rész, mert ott azért volt egy FIX lakóhelyünk, kis szoba, fészek, ágy, kis asztal, kismaci, otthonosan berendezve a kuckó, kint a lőszerraktárban fokozatosan bevolt pakolva, ki lehetett próbálni, a captain mindig eligazított egy teremben, világított a kis lámpakörte, tip top játék volt. Mindig elmentünk messzire, aztán GO HOME, vissza a kis kényelmes biztonságos kuckóba.

    Mindenkiben előjött az a gyomor csikorogtató és melengető érzés. Sokszor nagyon messzire a föld alá kerültünk, bizarr helyekre és már már vágytunk haza... rabul ejtett a dzsungel. Sokszor magunkra maradtunk, szorongtunk félelmünkben.

    Itt a Vietcong2-ben városi harcok, mozgás, pörgés, vontatott harcok, de meg kell hagynom szép városrészeken járunk, később majd azt mondjuk hogy ez is kellett!!! Amúgy irányítás, fegyverek, karik mozgása minden a régi textúrával megdobva. Várom a Vietcong3 bejelentését. Azt mondom mindig kell a változatosság. Remélem újra a Nui Pekben, vagy valami hasonló kis fészekben találom magam.

    Én amúgy már veszettűl unom a WW2 játékokat. Ezredjére járni francia falukban meg romok között, mezőkön uncsi. Egyéb játékokban is rühelem, hogy folyton raktárakban kell pöcsölni, ill. ipari területen, kikötőkben...