Vietcong 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
de jó persze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nemeredeti játékkal nemjo a patch?
gabber_saviola
így igaz az 1. az jobb volt , de a legjobb az 1. kiegészítõje volt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

grebber
Pár napja én is végigtoltam rövid volt nagyon ,meg nem valami jó 1 jobb volt.

Next PC upgrade: 2022

szabolcs15
kössz nekem is kellett<#worship>

ibrik
55C9-5RCG-AT0I-QVC5-U71A

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hali mindenkinek.
Valaki nem tudja véletlenül a Vietcong 2 cd kulcsát?
Elõre is köszi.
gabber_saviola
kajak jó volt végigjátszani

jöhet az online -.-

Animefox
Nem lesz Xbox360-ra ez a játék? Annyira fáj a szívem hogy csak PC-re van 😞 Lehet felnyomom a PC-t hogy épp elinduljon. Mennyi pénzt kell erre áldozni hogy a játék fusson? Mennyibe kerülõ gép kell ehhez?

azok megvannak...szal nemtom akkor:S...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

grebber
Raroknak semmi köze hozzá bin cue a fontos.

gondolom az nem zavarja a géjmet,hogy miután letöltöttem, kicsomagoltama cue-t,bin-t mindegyikbõl és a többi rar-t meg huss,töröltem a géprõl,hogy legyen hely...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

grebber
Fogalmam sincs mi lehet a gáz lehet hibás a cucc vagy nemtudom.

na most végre beütöttem a cédé kulcsot,de ígyse..hibát észlelt és leállt...bazzz

ok,most azon fáradozok,hogy C-n és D-n is meglegyen a 3giga,úgy hátha..ha meg akkor sem...áhh,nemtom...majd elvállik,de thanks a segítséget<#wave>

grebber
Nemtudom mi lehet a baja nekem simán feltelepült pedig én soha nem vagyok GB-okban gazdag.

hmm.....lol...tééééllleeeeg<#hehe><#vigyor2>...és az a baja,hoyg a C-n,meg D-n mindkettõn nincs plusz 3gigányi szabad hely?mer én a 27,8gigásba akarom berámolni...

grebber
Szétszort vagy.3100 MB az ~3GB.

nem figyeltem sry...sajáton 27,8giga van<#hehe><#vigyor2>

beszarok,ilyen nincs<#hehe>..There is not enough free space on the destination drive, please select another one. Disk space needed: 3 100 MB"

Ezt akárhoyg is nézem, tutti nem1giga<#hehe>,szóval,ehh...

C: 2, 27 GB
D: 1, 50 GB
Saját: 2, 27 GB

és most állandóan ezt írja ki,mikor kijelölöm a könyvtárat, ahova tegye, ami a Sajátba van<#hehe>.....most mit csináljak ilyenkor?<#fejvakaras>

ja,hát ha én azt tudtam volna<#rolleyes><#hehe>...mer ahonnét leszedtem,ott kirakják mindig a géjmek nfo-ját és azt írta, hogy use any serial....vagy ilyesmi..keresem a kulcsokat és sehol se,ergo tehát azt hittem,hogy elég bepötyögni valamit...de thanks a cd kulcsot<#integet2>...talán így yo lesz<#eljen>...kipróbálom...

grebber
Lehet én tudom rosszul de van neki saját kodja nem jó az ha bármit beirsz bár kétlen ezért szállna el.

AAG8-7VRQ-99TI-V9V6-L9M9

<#help><#help><#help><#help>

nekem az a problémám,hogy bemountoltam 1. cédét,install.cédé key,akármit belehet írni szerencsére és install...mielõtt még elkezdené,kiírja, hogy a program hibát észlelt és leállt...ötlet?mert gondoltam,hogy most kipróbálom utólag a játékot

<#help><#help>

Örm
Hello!
Telepítés elõtt ezt az üzenetet kapom: "Sorry, but license date not valid yet.
It will become valid on 28-09-2005." Ez mi a franc lehet?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

ibrik
Szerintem ott érdeklõdj, ahonnan letöltötted.
Lehet, hogy õk csomagolták át az eredeti release-t jelszavasra.

segitséget kérnék hogy lehet kicsomagolni aBW CLONE MIRROR változatot jelszót kér mi az KÖSZ
ibrik
A megtalált információk szerint a minimum követelmény a DirectX 8-at és 2.0-ás pixel shader, tehát elvileg a kártyád jónak tûnik hozzá, de ez csak a minimum követelmény, tehát csodákat ne várj tõle.
Ezen külön ront még az is, hogy a kártyád "SE", tehát - ha jól tudom - az ATI 9xxx-knél ez azt jelentette, hogy butított változat. (Az "XT" jelöli a gyárilag "tuningolt" változatokat)

ui: Nem vagyok ATI szakértõ - az gondolom látszik 😊)) -, így azt sem tudom, hogy az "SE" jelzés jelent-e valamit a pixel shader tulajdonságokkal kapcsolatban...

Vercetty
hy mki! lenne egy kérdésem? ez a játék megy ASUS Raedon 9200 SE n???

Sarapetike
szevasztok jo ez a játék megvan de még nem raktam fel érdemes?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

én egyet sem talaltam hirtelen...sot, csak egy van a game szerint, es onnan meg allandoan kicsapnak...kerlek segits! koszi
ree
gabber_saviola
nagyon sok tört szerver van, oda lazán konnektál (énis olyan helyeken nyomom)

Hello! Kértetek serialt...nekem ez van: 55C9-5RCG-AT0I-QVC5-U71A . Meg egy kérdés! Szeretnék vele multizni (csak azt szeretnék😊, és a szerver kidobál, hogy ilyen seriallal már megy vietcong...kénne valami tort szerver, vagy másik serial...vagy valami megoldas, hogy tudjak rendesen multizni...
Elõre is koszi!
grebber
Start game as usual, open up the console with <~> key and enter the following codes as:

cheat.god - Toggle god mode
cheat.heal - Gives full health
cheat.openvc - Unlocks all VC missions
cheat.openus - Unlocks all US missions
cheat.nextmission - Skips to next mission
cheat.saveunltd - Toggle unlimited saves
cheat.erikgun - Toggle crazy gun

vezérszuszu
hali!Vmi kódot tudnátok mondani a game-hez?

ibrik
Hát, nekem a RELOADED-verzió van és annak az NFO-jában van serial (lent az INSTALL NOTES résznél):
55C9-5RCG-AT0I-QVC5-U71A

dienesoft
öcsém nincs valakinek serialja???az nfo-jában nem is ír semmiféle serialt pedig a telepítõ kér ráadásul a nod32 is vírusnak ismeri fel az exet...hu de jo kezdés...

Sziasztok!nekem az a kérdésem hogy tudok lan szervert csinálni?Mert amikor arra megyek hogy host game akkor elinditom a játékot mindent beállitok (azt nem tudom hol kell hogy lanba legyen)és amikor játszok egy idõ után kidob és kiírja join faild cdkey in use
gabber_saviola
Én bitdefender-t és free-av-t használok , és lazán jáccok

az a gáz, hogy az exe-ben tuti van egy vírusminta amire más víruskeresõ ráugrik

fistin
mindet annak írja sajnos 😞

ibrik
Szerintem az igazából nem vírusos. A legtöbb crack-et mindig virusosnak jelzi néhány víruskeresõ és mégsem okoznak gondot.
De azért megpróbálhatsz máshonnan cracket tölteni:
www.gamecopyworld.com
gameburnworld.com
http://www.megagames.com/gcracks.html

fistin
vírusos crack ellen volna vmi?

gabber_saviola
nem hinném hogy egy 9250 elég neki ,sajnos az a kártya nem játékos kari

ibrik
Örm: Kell a játéknak a shader 2.0 - bár ezt a neten sehol sem láttam konkrétan leírva (a játék honlapján sem), de láttam az eredeti borítót és azon már a minimális követelményeknél is a shader 2.0 a követelmény.

gabber_saviola
hááááát, már váltanék 😊 mert 1.5 éve vettem 70ezeré, aztán most ér vagy egy 20ast ^^

jointeer
hûpicsa az joa lehet

köcsög

gabber_saviola
9800pro-nál gyorsabb

jointeer
és az jó? o.O

köcsög

gabber_saviola
:c

FX5900Ultra

jointeer
milyen vydcsy kareed van? :c

köcsög