• harcu
    #14
    Az agyonelektronizált hajókon, mind a dídíex, vagy társai, marha könnyen ki lehet ütni fegyverrendszereket. Egy íempí segítségével az elektronika máris használhatatlanná válik (működését már az első Öböl-háborúban tesztelték), és ott marad a hajó védtelenül. A hagyományos fegyverzetnek éppen ezért megvan még a létjogosultsága, bár csak csökkenő mértékben.

    Hasonló okok miatt az amcsik nagy hordozói, mint a Júeszesz Nimic, a Júeszesz Ráneld Régen, a Júeszesz Dvájt Dí Ejzenháuer, a Júeszesz Karl Vinson, a Júeszesz Teodor Rúzvelt, a Júeszesz Ébrehem Linkoln, a Júeszesz Dzsordzs Vasington, a Júeszesz Dzson Szí Sztennisz, és a Júeszesz Herri Esz Trúmen nem nagyon mernek belekötni a kínaiakba, akik hihetetlen módon fejlesztik a haditengerészetüket és a légierejüket. Egy ilyen találat azonnal többmilliárdos kárt okozhat az Egyesült Államoknak úgy, hogy emberélet nem sérül.

    (ui: az angol nevek kiejtés szerinti átírásával csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy szovjet / orosz hajók neveit nem a szar angol átírással kell megtenni, hanem kiejtés szerinti magyarral. Ha valakit zavar az írásmódom, akkor örülök neki, elértem a célom.)