• Apa27
    Sziaszok! :)

2-3 napot kihagyok és máris "torokvágásra" térek vissza! :D

Senki nem kérdez, de leírom!!!

Szeretem ezt a Forumot és szeretem a Fansite-t is. Örültem, hogy találtam olyan oldalakat, forumokat ahol lehet kérdezni és kapok válaszokat is! Nagyon sok forumon fent vagyok, de mégis minek... mikor válaszra se méltetnak még annyira sem, hogy -Nem tudjuk haver a választ!...

Ezt a Forumot inkább a "külsősök" használják. Azok akik nem akarnak "tökéletesek" lenni, csak játszani szeretnének és kiélvezni néhány órában a játékot. Ami nem megy, azt itt megkérdik!

A Fansite szerintem az alapoktól szól.
    Leír mindent a játékról. (Szájbarágós módon, hogy a kezdő/hülye is megértse, mert segíteni szeretne!)
    Onnan hogyan állj neki és haladj előre a játékban! Hogy "profi" legyél.

Ez nem rossz. Ha valakinek ez már kevés, mert profibb lett, akkor vegye fel a kapcsolatot a site vezetőségével és hívja fel a hiányosságokra a figyelmüket!
    És itt most mindenre gondolok!!!

Hogy a site-n belül a játékosok csak a ranked meccseket favorizálják és arra buzdítanak...az az Ő dolguk!!!
    Ezért senkit nem szabad hibáztatni!
    Sajnos én sem vagyok rankedes :( Én inkább a családomat választottm, mintsem a CoH-ot :( Amikor a munkám és a családom mellé éjszaka belefér egy CoH party, akkor nem fogok Ranked-ot nyomni, beérem egy Basic-el :( Sajnos beérem, mert tudom, hogy Ranked-ben lenyomnának...
    De attol függetlenül, hogy a Fansite-n a Rankedet nyomatják még nem haragszom rájuk!
    Miért is tehetném?! Hisz én döntöttem a Basic mellett, vagy nem?

Viszont ami ebben a káosz beszélgetésben nem tetszett az az, hogy -remélem szoszibá nem haragszol meg rám-, de nagyon primitív stílusban írtál! Érdekesnek találtam ki hogy látja és éli meg a CoH közösségeket, de mégis élvezhetetlen volt, mikor mocskolódó irományt olvastam. És nem tudtam átsiklani fölötte, hisz egy forumozó társasm írta erre az oldalra. Még kíváncsi is voltam rá... de zavart, hogy a trágárság is előjön, pedig az nem ide való!!!
    Kérlek szoszibá, olyan szép a Magyar nyelv és tele van szinonímákkal, használj más szavakat a trágárok helyett!

Szia antiqueA!

Neked csak annyit írnék a szöges drót "bajodhoz", ha nem tudom lezárni szögesdróttal az átjárót, hidat, stb... akkor ua. csinálnám, mint amit conshilla írt, hogy az emberrel nézeté meg, hogy át megy-e, illetve körbe megy-e a szögesdrótnál. Vagy, ha marad hely ahol át tud jönni az ellenfél a szögesdrót mellett, akkor oda aknát szoktam lerakni. Így felrobban mikor át próbál jönni (meghal), illetve ez egyfajta jelzés is nekem, hogy át próbáltak jönni (megerősítés, további aknásítás)!

További szép estét mindenkinek!