• szoszibá
    Elbeszéltünk egymás mellett emberek. Hagyjatok már ezzel az egymásra találásos, fejlődni kívánós dologgal, meg az hűdaklafa összetartó csapatról a site-on. TI vagytok azok akik nem jártak fel soha az elkészített TS szerverekre, TI voltatok akik azt mondtátok a TÖBBSÉGNEK, hogy nem keveredtek (basic-et játszó, ne adj isten még 4v4-et is játszó) alja néppel. Egyébként nem tudom, mennyi aktív tagotok van, most konkrétan, de a TS szerón néha van, hogy fenn vagyunk több mint 10-en EGYSZERRE, aki mind company-zik. Mellesleg ezeket az embereket, ilyen formában megismerni jobb, mint a replay-ei nézegetésével. Egy szó mint száz, akármennyire reklámozzátok a site-ot, észre kell venni, hogy a ts-en nagyobb az élet és az nagyobb közösség mint ti.

A másik -ha jól értem amit írtok- hogy a site-ért és a közösségért tenni is kell. Igen, fel kellene járni többször, esetleg postolnom nekem is, vagy feltölteni egy két meccset. DE tudom, hogy az én meccseim a kutya nem nézné meg, nem kommentálná senki, ha egyszer wayne vagy pred is posztol és tölt fel mellettem párhuzamosan. Nyilván azokat nézné mindenki.

A site-ra járni tanulni meg megint más kérdés, a kezdőknek ajánlom én is, nagyon nagyon hasznos tud lenni, egy darabig. De megbocsássatok én se ma kezdtem játszani. Ami ott le van írva, azt köbö tudom fejből. Egyedül az egységek veteranci után kapott bónuszait nem vágom fejből és ha kell annak ott utánanézek.

Jah és ne hasonlítsátok magatokat a PCGURUhoz vagy SG-hez, vagy akármilyen fórumhoz. Sehol nincs nagy aktivitás, egyszerűen kevés a magyar játékos és azok is inkább csak leülnek csapnak egyet kettőt és annyi is a hétre. Ezekből nem lesz közösség, közösségi ember, egyszerűen ő nem olyan vagy nincs rá ideje. Egyébként a TS ezért is célszerűbb, feljön, köszön, kérdez (van szabad ember, jön valaki csapni egyet) és már megy is a meccs.