Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt fent elõtte torrent verzióm, de azt leszedtem teljesen, cleaner-el kipucoltam a maradványokat is!Újra telepitettem.Mégis bármit irok be a create account mezõ inaktív..Ha valakinek van ötlete vgay adikas ha neked sikerül megoldanod kérelek írj!
A create accountnak meg kell jelennie, bár telepítésnél már kér kódot. A create account gombra kattintás után kitöltve meg is jelenik, neked csak a személyes dolgokat kell kitöltened.
Nem tudom probléma lehet e ezért megkérdem igen e, hogy régebben fent volt egy kalózverzió? Egyéb tanácsot tudnál adni?
CoH Anthology
A következõt kell tenned:
- elindítod a játékot
- felugrik egy ablak Relic Online Login felirattal, ami kér tõled Account name és password párost, amíg ezek a mezõk üresek, addig alul a Login, Create Account, Forgot Password parancsok passzívak (halvány) és az Exit to Windows aktív.
- írjál be az Account Name sorba egy nevet, tök mindegy mit
- aztán írj be egy passwordöt
- ekkor aktívvá válik a Creat Account parancs - bökj rá arra
- ott írd be az Account name helyére a nevet megint, lejjebb passwordöt, lejjebb megint, a felsorolt Product Key-eket hagyd úgy, ahogy vannak, aztán írj be egy Email címet, egy titkos kérdést állíts be, aztán egy választ, a personal info lejjebb nem kötelezõ, végül Create Accountra bökj egyet.
- Aztán nyomj egy Logint, aztán hozz létre egy profilt a következõ ablakban (Relic Online Profile Selection) - Create New Profile és mehet a játék!
De itt Relic Online ezt hol tudom megtenni? Mert hiába kattintok a create accountra csak kidob hülye helyekre(attrakt).
Függetlenül attól, hogy van-e net, vagy nincs, ezen keresztül kér majd lemezt, vagy enged fel multi-ra.
Szerintem mihelyst elkezdesz egy nevet leírni a CREATE ACCOUNT gomb kifehéredik a többivel együtt...
A lényeg: választott profillal léphetsz be a játékba MINDENKÉPP. Ezt már írtam korábban is.
Olyan kéne, hogy create account vagy hasonló, második sorba mi van írva? A harmadikat azt látom forgott password (elfelejtett jelszó) az sem kell most.
Nagyon kéne, és nem lenne jó ha csak pénzkidobás lett volna.
Ha elnavigálsz valamelyik pálya linkjére, mutat egy másik linket, ahonnan egy kis progit le lehet tölteni, ami automatikusan bemásolja neked a letöltött térképfájlt a megfelelõ helyre, és állítólag a segítségével elmenthetõk és visszanézhetõk a custom mapon játszott meccsek is, amire amúgy nincs mód. Én nem próbáltam, de a forrás megbízható.
Nem tudja valaki, pl Cac, hogy mi történt a CoH rajongói oldallal. Nekem azt írja, hogy felfüggesztették a tárhely szolgáltatást. Ez eléggé szíven ütött
Honnan tudnék ilyen meccseket letölteni? És hova kellene bemásolnom, hogy végignézhessem mintha csak az enyém volna?
Elõre is köszi a segítséget!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tavasszal töltöttem le az Eastern Front mod-ot.
Kicsit furcsa volt, hogy a Soviet-ek csak mérnököket, újoncokat, és páncéltörõ ágyut vonultatnak fel ellenem. Sajnos nem mentettem el a visszajátszásokat.
Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor - minden újabb peccs nélkül - hirtelen "bekeményített" az orosz, és idõvel szinte minden elérhetõ egységét felvonultatta ellenem.
A másik észrevételem, hogy 2vs2 esetén a 2 gépi játékos olyan precizen támogatta egymást, hogy a játék állandó megállításával sem tudtam nyerni, holott korábban szünet alkalmazása, és hosszas gondolkodás nélkül is többnyire nyertem - mindezt normál fokozaton. Most ismét nyerek - leszámítva, ha nem csinálok valami különleges baromságot.
Mintha a gép direkt bénázna.
Ti nem észleltetek hasonlóakat?
Emílcím, profilnév, jelszó kétszer, emlékeztetõ kérdés, ezeket mind ki kell töltened, hogy a RO-n regisztrált légy, ezt játékon belül teheted meg, nem weben keresztül.
Joboruz: Nem ismerünk semmilyen második kódot, viszont leírhatnád pontosan a hiba körülményeit, hogyha kiperkáltad a pénzt érte, miért nem tudsz belépni RO-ra net nélkül DVD-vel se.
kitt2000: A Blitzkrieghez mint minden modhoz az aktuálisan felpeccselt játék kell, és ajánlatos a legfrissebb mod letöltése nyilván.
Újra elõvettem a játékot egy hosszú kihagyás után és olyan problémám van hogy nem indul el... mert kéri a második regisztrációs kódot is vagy mi a bánatot! Most gondolom akkor regisztrálnom kellene valami weboldalon hogy megkapjam a második kulcsot is. (ha fizetni kell érte akkor ott r..... meg) Anno régen kiperkáltam a pénzt az eredeti játékért és mikor nem volt bekapcsolva az internet akkor simán lehetett játszani vele.
Kérdésem az lenne hogy melyik weboldalon lehet ezt a második kulcsot "igényelnem" és milyen módon.
Merthogy JÁTSZANI AKAROK!!!!!!!!
Segítségetek elõre is köszönöm...
blitzkrieg módnál melyiket kell letölteni?
Szerintem elõször regisztráld magad a játék oldalán.
ITT A LINK
Aztán azzal a névvel és jelszóval jelentkezz be a játékba.
1:A Modern combat szóló része az elsõ pálya végén nekem nem tölt tovább.Fekete képernyõ,és annyi.
2:Hogy a bánatba tudnék letölteni a filefrontról?403 forbidden,akárhányszor próbálom.
Elõre is köszi!
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
A javítócsomagokat gyorsabb, ha kézzel feltelepíted, itt fenn a bannerban vannak "patchek" linken.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Company of Heroes:Vietnam
A legjobb az Company of Heroes: Eastern Front.
Nekem a régi jobban tetszett csak nem találok linket rá.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mi egy barátommal játszogatunk, és én nagyon élvezem.
Ízelítõnek:
-Rengeteg új egység, a meglévõk pedig átvariálva (képességeik fõleg)
-Ha letöltöd a map packot is akkor gyönyörû mapok
-Rengeteg új taktikai lehetõség
-Teljesen átvariált doktrínák
Fortes fortune adiuvat.