• conshilla
    Nos igen, ezt még nem is mondtam: 2 db. 1v1-es és egy 2v2 tornát is végigcsináltunk együtt, ugye azok basic meccsek. Összejött a tornára való embermennyiség, de én többet vártam. Aki amiatt panaszkodik, hogy nem lehet kivel basic-ezni, miért nem jelentkezik ilyenkor?
    Most is hirdettem itt lentebb, meg a fansite-on is az újabb versenylehetőséget (basic). Még most sem jött össze egy kategóriára 8 ember.
    Nektek SEMMIT nem kell tenni érte, csak beírni a neveteket max. szinttel a érdeklődők közé, aztán ott lenni időben és játszani. Komolyan nem értem, mi fáj a "kiközösítetteknek".
    Ha valaki csak basic-ezni akar, verseny meg minden sallang nélkül, arra is van megoldás: bemegy RO-n a Bp chatszobába és ott haverkodik, vagy belép egy custom game-be aztán helló. Ehhez nem kell fórum.
    Szerintem itt az lenne pl egy jó megoldás, hogy nevén neveznénk azokat, akiknek gondjuk van, eljönnének ide, vagy a Fansite-ra, aztán elmondanák, hogy mi a gondjuk, megoldást keresnénk rá, és akkor talán elmúlna mindenféle rossz érzés, sértettség, akármi, mert ha így marad minden, akkor marad két, három, akármennyi tábor, egy nagy helyett.

Wayne, jöhetnél vissza fórumozni, jól eltűntél.