Én sajnálom a legjobban, hogy önmagam visszhangzok csupán, és két emberen kívül senki nem nézi meg a feltöltött replayeket, hetek óta, vagy csak én érzem úgy, lehet, hogy régebb óta 2-3 ember tölt fel replayt. Nincs 4-5 ember. És még így is aktívabb, mint a GS, Guru, máshol inkább csak cikk kommentek vannak.
Mit szeretnél? Hogy ne csak két vén fasz "ajnározza" egymást? Mit kell ehhez neked tenned? És a "kiközösített", BASIC-et játszó playereknek mit kéne tenniük, hogy ne így legyen? És egyáltalán bárkinek aki NEM elégszik meg azzal, amit a fansite nyújt?
Nem én szarom le a nem rankedet játszókat, hanem általában nem tekinti mérvadó, rangadó (ranked) mérkőzésnek senki, semmilyen játékban. Attól még lehet ugyanolyan jó és izgalmas egy 1v1 és 2v2 basic is. A 3v3-nak nincs hagyománya, tényleg miattam, mert engem nem érdekel, de senki nem tiltja meg, hogy cikkezz róla, tölts fel repiket azoknak, akiket érdekel. Ha tényleg sokan vannak. Hajrá, csak csináljon végre más is valamit!
Fordítva sült el a fegyver: SENKI mást nem érdekel a fansite, csak azt a 2-3 embert aki ÉPP 1v1, 2v2 ranked meccseket tölt fel és tövig benyal pár olyan playernek akik hogy-hogy nem a leaderboard elején szoktak lenni, ha játszanak és per pillanat magyarok, így nem kell a sokkal inkább csontig nyalt GR-celebek játékát "ajnároznom".
Úgyhogy bárki, aki azt szeretné, hogy ne csak erről szóljon az oldal, amiről szól, jöjjön és tegye, amit tenni szeretne. Hidd el, én se csinálok mást.
UI.: 539-en látták a youtube-on Pred T2T3 meccsét Sandland ellen, minden reklám nélkül. Ennyit erről.