-
Kotomicuki #8121 Hát igen... a profik. Ha nekem kéne kivárni azt az állapotom, mikor gördülékenyen és vidáman megy a játék, akkor még ennyi saját "infóm" se volna róla. (kesernyésen mosolygó smile)
"Villám"-háború, már amennyire a "gyors" techelés engedi - amúgy is egy "lemondós" frakció, de a (+)sebességért még további lemondásokat követel meg a fejlesztés/egységépítés "elhanyagolása" árán. Azután, már a játékban, ha nem alkalmazkodik kellőképpen az általa éppen választott úthoz az ellenfél, akkor vannak a gondok PE-vel.
Valóban, Pred profi, de ( :) ) úgy érte el a sikert, ahogy azt Te mondtad, mint egyetlen utat a VP-ben vesztésre álló félnek és ahogy én mondtam, mint a PE-nek testhezálló és szinte az egyetlen követhető utat követve - Base-Rush. Az, hogy ehhez minden tudását és ügyességét össze kellett szednie és alkalmaznia, még nem mond ellent egyikünknek sem és igazolja, hogy valóban profi játékos Pred.
Amúgy, a középjátéki adok-kapok, főként PE-vel már igényli a "szaktudást" - talán pont emiatt megy nehezen nálam ez és ezért nyavalygok (miatta) annyit.
[Blitz'-ben(v4.02) PE-nél a kezdő egység egy 6 fős PG-squad (átlagos gyalogság, csak a briteké jobb nála, kezdésként, az AT-kapacitása(anti-Jeep/-M2/-M3) eléggé lesújtó - inkább a véletlen-faktor miatt, mert igen ritkán az 1/3 Shörmi is megvan vele). A Ketten építéséhez előbb egy épület felhúzása szükséges, majd a legyártott gépet még a széltől is óvni kell, mert egy félhalott engi-suad is 2 másodperc alatt végez vele - esélytelen a menekülése, pláne, ha még fordulnia is kell(ene). Rifleman, ha csak csúnyán néz rá, már akkor is... A kiváltása (a ToV-s csere-berével a meccs előtt), +100MP-ért a Swimmwagen, ami ugyan rendelkezik önvédelmi fegyverrel, de a védelme alig jobb a Kettenénél (~2x - azaz 4 másodperc, ha fordulni nem kell, akkor talán megmenekülhet és jöhet aa javítása - sokszor 4 másodperc...). Marad az SC, mint "gyorsaság" - az építése nem "az", csakúgy, mint a Coh-ban - , de ekkor nincs más gyalogságod a PG-ken kívül (a Jeep zabálja őket, támogatás nélkül), egy ideig. Ennyit a PE "Blitz-ről" a Blitzkrieg mod-ban. :D]
Mit tartasz MG-Nest-es játéknak?
Ha már több, mint féltucat van belőlük, de az általuk elért eredmény mellékes, vagy azt, ha csak 2, de ezek időben, anyagban, a fedezetükkel együtt(!) tudnak nagy károkat okozni az ellenfélnek?!
Elhiszem, hogy tudatosan (eleve ezt eltervezve kezdeni) senki sem játszik a MG-Nest építésére, mert ez is olyasmi, ami a játék közben alakul ki és kell hozzá az ellenfél játéka is. A jó használatához sok körülménynek kell egybeesnie ahhoz, hogy megérje alkalmazni, mint PE-vel tudatosan a középjátéki adok-kapokra gyúrni, amikor az nem éppen a frakció erőssége. ( :) )
[MG-Nestes videód már van, mint írtam. CAC volt a partnered és győztetek, pár MG-nest felhúzásával és ebből néhány elvesztésével/újrahúzásával - támogató és lefog(lal)ó egységként, szerintem, megérték a felhúzásukat, még ha nem is kaptak komolyabb "pályakarbantartást" a védelmükre, csak a harcoló egységeket. Szerintem az is alátámasztja a nézeteim egy részét, ha nem is vonultattatok fel belőle akkor mindent. ( :) ) ]
Amíg nem gondolják úgy a "vezetőink" és ő valódi megbízóik/kitartóik/főnökeik, hogy be kéne már fejezni ezt a "világgazdasági válság" nevezetű műbalhét, addig sok reményt nem látok a multi-móka elkezdésére a részemről. Persze, csodák is történnek néha, de azok legritkább esetben az azokra váró egyénekkel. :))