• Kotomicuki
    [OFF]
    Nnaa, végre becsapódott az, aminek senki sem tudta megmondani a pályáját. Ha nem hazudtak, akkor fellélegezhetünk és játszhatunk tovább...
    [OFF]

Hát, az USA részéről az addig játszott játékának, persze csak a tapasztalataim által megismert, sikeres befejezését vázoltam fel. A PE frakció általános gyengeségét meg ezen 'T2-T3' meccs nélkül is érezhetjük a saját bőrünkön, ha játszunk velük.
    Emlékeim szerint volt a közvetítések között egy CAC-HUNFifus(USA) - (egy szintén magyar páros)(axis) összecsapás a 'Rails and Metal' pályán, ahol az Allied területtartásában és a végső győzelmében igencsak nagy szerepet kaptak az MG-Nestek (és támogatásuk). Sz'al nem érzem annyira játékidegennek az általam vázoltakat...
    Papírforma szerint?! Még mindig 300 pont környékén járnának a felek és a PE sereg maradéka az USA bázis körül sündörögne. :D

Akkor egy újabb vállveregetés Pred-nek, a gyors és sikeres "munkájáért"!
    Nem akarom elhinni, hogy egy Conshilla szintű játékosnak nincs saját ötlete, ami hasonlatos színvonalú cikket ne eredményezne - persze, ha olyan jól tud angolul, akkor kevesebb időből összelehet hozni azt egy fordítással, mintha szerkeszteni kéne az elejétől kezdve.

Statok?! Ekkora véletlenszerűségek mellett?! Szerintem elég, ha a fejlesztésekkel, az építési és az "újrázási" időkkel tisztában van (sejti azokat) az egyén, a többit úgyis a gép játssza le helyette. Inkább a tűzerő gyors koncentrálására és ezen sikerből való továbblépés mikéntjére kellene odafigyelni - mikor kell/lehet üldözni az ellenfelet és mikor célszerűbb inkább foglalni, építeni a pályán. Azt, hogy mit tud, mire képes egy-egy egység azt 20-30 lejátszott játék után már nagyjából tudja az egyén, és ez nem változik csak a "javításokkal".
    Ellenféllel szemben felállni, összecsapni és győzni?! Ehhez kell egy nagyadag agresszió és egy bizonyos szint után már nem kevés aljasság is (tudni, hogy mi árt a másiknak a legtöbbet az adott helyzetben), ezek kivitelezéséhez némi elszántság és kitartás (lehetőleg ne omoljon össze az ember, ha egy nem várt helyen feltűnik egy nem baráti egység) sem árt a megfelelő (kéz)ügyesség mellé (szerencsére, ennél a játéknál még nem kizáró tényező az, ha nincsenek koreai felmenői a játékosnak).
    Visszagondolva a vereségeimre ezen dolgok egyike-másika hiányzott az adott játékban.

Az angolomra nem lehetek még olyannyira büszke, hogy CAC esetleges megőszülése előtt végezhetnék egy 4-5 oldalas cikkel - szigorúan önerőből, bár ha fordító prg. segítségét is igénybe venném... Mivel ragaszkodnék a saját véleményemhez is, ami lehet, hogy szembemenne a cikkben vázoltakkal, ezért nem biztos, hogy jól járnátok velem. :))
    Az itt leírtak nem felelnek meg egy PE-t sirató cikknek, ha valaki összemazsolázza a részeket? :)

...

#8105, csinyo:

Üdv!

Ugyan én nem tudom, hogy mi fán terem az Anthology(ez túl hosszú történet...), de azt tudom, hogy az OF-ra kéne a ToV-t telepíteni - inkább, és nem fordítva, mert az utóbbinak magasabb a verziószáma, eredendően.