• Fifus
    Nem értek mindenben egyet veled. Egy egyes szintű játékosnál például szó sincs céltudatosságról és ennek eltökélt végrehajtásáról. A bizonytalansági faktorral kapcsolatban olvasd el conshilla cikkét a fórumról: COH gazdasági képzés II.
    Azt látom viszont, hogy kevés ranked meccset játszottál az "alapjátékkal".
    Amiket leírnak mint stratégiákat itt-ott, természetesen egy út csupán az ezer közül. Amiért értékesnek tartunk egyet-kettőt mégis közülük, az az, ahogy végrehajtják őket. Predet láttam párszor PE-vel játszani, érzem, hogy csak ezt a T2-T3-at is bármilyen helyzetben sikerrel alkalmazza. A győzelméhez persze kellhet más is, amihez nemcsak PE ismeret, hanem pálya és játékmechanika-ismeretek is kellenek.

Innentől viszont az elemzésed nem állja meg a helyét: vesztésre álló frakció már az elejétől, base-rush az egyedüli megoldás, usa nem hozott mg nestet...mortar mg-kombó hiánya. Ezek ilyen általános dolgok, az adott meccshez nincs közük. Meg kell nézni, hogy állt Skyland a játék első 10 percében, merthogy azután már mortarnak meg mg-nestnek nincs sok keresnivalója, ha még esetleg nincs kiszedve.

Mindegy, nem tudok sokat írni, nem értek a Blitz-hez, az "alapjátékhoz" sem, én csak megpróbálok egy szerintem jó játékot bemutatni a szemszögemből, mert kellemes az orgánumom. És mert megérdemlem: Loreal...:)