• Apa27
    Sajnos technikai okokból meg kellett szakítanom az üzenetem, ha megengeditek folytatnám...

Nos, arra gondoltam, hogy szívesen csatlakoznék olyan CoH-os játékoshoz, akinek nincs ismerőse akivel csapatban játsszon, vagy aki kipróbálná a csapatjátékot...
    Amint írtam, én eddig szinte csak az Amcsikkal játszottam. A többi se ismeretlen, de nem annyira játszottam velük.

Sajnos senkinek nem tudom megígérni a napi 2-3 órás játékot(gyerek van a háznál :) )de amikor megbeszélünk egy időpontot, akkor leülök és tudunk/tudnánk játszani 3-4 meccset!

Tudom, hogy így nem fogok előre haladni a ranglétrán, vagy csak nagyon lassan, de örülök, hogy már ennyire is van időm.

Egyszóval valami hasonszőrűt keresek, aki szívesen játszana csapatban. Akár többen is. Pl.: nem csak 2 fős, hanem 3, vagy 4 fős csapatba is beszállnék :)
    A kapcsolattartást pedig Skype-ra gondoltam. Ott lehet beszélni, írni egymásnak.
    Már most előre tudom mondani, hogy nekem a 17 és a 21 óra közti időszak lenne a jó.
    Ha valaki akar, nyugodtan írjon ide a fórumra, vagy akár privire. A válaszom garantált :)

Sziasztok!