Ugyan nekem már nem nagyon szabadna ehhez hozzászólnom ( ;) ), de amíg CAC nem néz ide, addig terjesztem az Igét:
Nem írtad a géped összetevőit, se az eddig megpróbált és 'nem jöttbe' lépéseidet, így látatlanban... (még egyszer körülnéz... jó, CAC most éppen nem figyel ide... közelebb hajol és halkan:) a grafikán próbálj meg lefaragni, főként a részletességekből.
Indoklásom: nekem ez vált be ( :)) ). Sokkal több (-féle is) egység van a Blitz'-ben, mint az alap CoH-ban, ami már önmagában több terhet ró a gépre. Ráadásul a készítői a grafikán is jócskán próbáltak javítani, ami megint csak növeli az erőforrásigényt.
Tehát azokkal a beállításokkal, amivel az alap CoH még hibamentes a Blitz már nem biztos, hogy az (tapasztaltam). Ezen felül az sem mindegy, hogy 1v1, vagy 3v3 meccs indíttatott é e el, mert az utóbbihoz is szükséges lehet már a rendszerterhelés csökkentésére a kiakadásmentes futáshoz (szintén megtapasztaltam ezt is), főként a mindenkori csúcsgépektől lemaradó konfigoknál (Blitz-nél legalábbis, a CoH-nál, gondolom én, nemhiába nem javítanak a grafikán, így a régebbi gépeken is jól fut(hat) maxon).