• Kotomicuki
    Mivel senki sem szólt rám, hogy már megint tévedtem, ezért magamnak kell korrigálnom a hibám. Tehát (PE esetében, de az árfolyam WM-ra is igaz):

- 480/60 (manpower/fuel) a kezdő ára a Pz. IV E-nek (alapegység), erre jön még 50 muniért a kötényezés
    - 500/80 az F2/F8 verzió (SE - 2.54-ig(?), Luft dok), amire szintén 50 muni az oldalvédelem
    - 550/100 a H változat (PzJ dok), ami már eleve kötényes (idegőrlő kivárni, amíg összegyűlik rá az anyag..., itt csak 25%-kal lehet gyorsítani a Pz IV-k előállítását, 1 CP-ért, míg a WM szekció a költségeken is spórolhat a Blitz dokkal, 2 CP-ért)
    (A 2.54-ben még 25-25 muni és a fejlesztés idejére helybe topi kéne a 25 munis HE és 50-75(?) munis páncéltörő gránát későbbi használatának lehetőségéért, amit az újabb verziókban már eltöröltek és alapból használhatók az opciók, ha van rá keret.)

...
    A FJ és GJ 600 manpower-es (6 pop cap - v2.54) egység, ami 15-20 másodperccel a ledobása után, miután felvette a két csomagját - ha a "akadályba" dobja őket az egyén, akkor matathat az egérkurzorral, mire meglesznek...), már teljesen felszerelt. 1 + 2 CP után már képezhető az egyik, +2 CP a másik (szabadon választott a sorrend, bár a nekik +1 vetet adó fícsőr, 2* +2 CP-ért az FJ ágán van), ill. 2 CP a Pz. IV F2/F8.

A videókon néha kissé pazarlóan áldozzák be az egységeket az ifjak - az én mértékemmel mérve - , még ha értékes időt nyernek is ezzel. (A Blitz-ben minden egység veteződhet (úgy tudom, hogy 5 a max. - nekem ennyit sikerül elérnem), ill. a lőfegyvereiket is squad szinten kell, hogy megvegyék - nincs minden rifle-re egységes BAR 90 muniért (csak a gránát és a sticky fejlesztés hat minden egységre), hanem rajonként ennyiért kell rájuk fejleszteni, ahogy az Assault PG is csupaszon (98k) kezd, majd kap 2 db, 50 munis opciót a G43-ra és az MP44-re...)