• Kotomicuki
    A Master Sergeant(?) fejlesztés után megvívott inf blob csaták eredményeként csak akad már ilyesmi (a Marder-t túl sebezhetőnek érzem, a(z amúgy is gyenge) AT HT-t megint csak - a mikrózás és a (megmaradásuk érdekében feláldozandó) segítők falkáinak hiányában - , így a PzS az egyedüli páncélvadász - nálam legalábbis - PE-nél - + a Hetzer :)) ).
    A géppuskafészek meg lehet bárhol a pályán - jellemzően briteknél, mert USA-t nem nagyon látom ilyet telepíteni, csak a "gépnél"...
    Egy brit bunkerrendszert is érthetsz "bázis" alatt, ha őkelme komplexumát egy géppuska-empla védi a "leggyengébb" oldalról/helyen: a PE inf nem áll meg, már csak az aknavetők miatt sem (ha ki tudja szedni a rókalyukat...), a Boffors elől takarhatják magukat az aknavető-pit-tel, HQ-val; a lövészárokba megy a gyújtógránát, 17-s ATG-40mm-s Boffors: AT-gránát; a többit meg a Hetzer-Párduc (mikrós Marder, AT HT, mortal HT) elintézi; ha gond van, akkor a gyorsítással futás az Inf HT-ig töltődni - kb. ez volt a gyakorlatom/elméletem (2.301-n még működött (Szerintem az utolsó verzió, ahol még normális a gépi ellenfél AI-ja!), nem humán multiban, mindig dupla PzSchreck-l(!!!)).
    A Hummel-n (vet 2-3-s mortal HT-n, ha elélne addig az ilyen (3vs.3 pályákon)...) - itt a doktrína első részeit nem tudtam kellően (sűrűn - nyavalyás brit befészkelte magát a jóba (vagy engem zárt el előle) és nem mozdult egy tapodtat sem onnan - és hatékonyan) alkalmazni, ezért ritkán használtam - kívül mást nem tudok az angolszász emplák ellen, ezért kérdeztem. (PE-nél a mixelt (inf+mech) seregeket tartottam egyedüliként hatékonynak, csak inf, vagy csak járműves csapat nem vált be, bármi ellen is mentem volna - biztos, hogy kapott olyan segítséget, ami ellen az alapcélra vetődők tehetetlenek voltak.)