• HunZsoci
    Bekefi, én ezt másként látom mint te valóban:D...

Arty doktrina 1v1 ben nem annyira durva, 2v2 ben pure imba, supercharge-olt mortar empla már játék legelején belővi az egész mapot, arty spamot felbuffoló patkány dolgok, területre odaverő muni nélküli nagyon jó anti inf blob csapások, amivel VP-t le lehet fedni, ne viccelj már hogy nem ér semmit... Próbáltál már ilyen körülmények közt VP-t, vagy nagy resource pontot lehúzni, hogy Overwatch van fölékúrva??? A Conter strike Battery, ami MAGÁTÓL azonnal faszán visszalő akárhova a mapon ahol eldörren egy ellenséges tüzérségi fegyver, foglalkozni nem kell vele??? Na én nem szeretem őket...

Royal engie, tökéletes szinergiában van egy patkány betelepülős-vp-rusher turtle játékosnak, dupla hp-s emplák miatt, Churchill a sima 3cp-nél, engem már lepett be úgy PE ként, hogy esélyem nem volt. Ettem meg Royal engie britet úgy is PE ként, hogy hamar Churchillt hozott, muszály voltam elmenni ezért TH-ra sajnos, különben nem éltem volna meg a középjátékot sajnos, kellett a teller, meg a Hetzer hogy egyáltalán fogni tudjam azt a szart, miután elmentem TH-ra, kiépítette a giga healt-es emplavárost, amihez sem hummel már nem jöhetett SE doktrinából, sem cloak ketten weak spot kifürkészéshez-flank segítéshez luftból, és ezzel kihúzta a Vp-lejártáig, kurvára szétvágott az ideg, patkány stílussal, de elérte amit akart, nem szeretem doktrina...

Commandost hagytam természetesen legutoljára, messze magasan a legimbább mocsok szar, magasan az első kettő felett áll(ez nem azt jelenti hogy azok nem érnek semmit, azt jelenti ez Overpowered mint a szar, extrán). Commandos 3 Cp-ért, bárhova jön mapont, fejlesztés nélkül dobja a játék legjobb gránátját(US nek ez 100 mp+40!!! fuel hogy lehessen), messzebbre mint az US inf(azok 25 re, Commandos 30 ra), az egyik legmocskosabb dolog, az 50munis AKÁRHOVA multisquadKILL képes democharge, mindezt akár láthatatlanból(ami negálja akár a MG-ellen is őket, stb...) 35 ös rfc-ért, kibaszott vicc az egész. Mindezt 3Cp-nél jelezném megint. Utána tetrarch, olcsó kis tank, little john adapterrel nem csak gyalogot, megfelelő létszámban még komolyabb tankokat is le tudnak gyűrni, kurva gyors-spamolható, M8 armor(értsd schreck soha nem találja el), olyan dolgok a másik oldalon ami ELŐRE megmondja neked másik mit fejleszt, mit gyártott(egy jobb játékosnak legnagyobb előny az információ, na pont ezt ad ez az ág, mindent tudsz utána a másikról konkrétan, csak figyelned kell, és counter unitokat gyártani, és WIN). A másik a kis rádió 3szögelő rendszer, amit ha használsz, látod mi merre mozog, igy már azt is tudod hogy mit fejleszt-mit gyárt, és azok merre vannak... Szép-Szép...

Abban egyetértek egyébként, hogy nem a doktrinák teszik igazán OP néppé jelenleg sem, hanem a legalapabb dolgai, amik doktrinafüggetlenek,

pl: a T0-ás, mobil mg-vé tehető, supresselő, olcsó-spamolható, gyors, önjavításra képes gép, ami még a T3 as Pumát is szétbassza egy armor piercing round skillel, a 3 free OP pont ami a bázisok mozgatásával adódik, ez 600 ajándék mp egyébként, az elvághatatlan rendszer, mivel ezzel őket egyszerüen nem lehet nyersanyagtól távoltartani, csak ha bázisát szétvered, ami kb. totál nyertes helyzetet megelőzően LEHETETLEN, hogy a retreat után max térkép közepig(vagy ahova HQ-t betette) mennek vissza az infek, ott rfc-után nagyon hamar megint támadásba lendülhetnek, hogy egyedüli népként a 4 ből olyan bónuszokat kapnak a retreat alatt lévő inf unitjai hogy kb.halhatatlanok, nem lehet őket eltalálni, így NEKIK nagyon nehéz full squad veszteséget okozni, ami igazán fájhatna, erősek tisztán inf spamolással 3 hadnagyal, mass heroic charge, de ha akarsz legjobb védekező lehetőségek a játékban empla gyártással, legjobb T2 es doktrinafüggetlen arty, Kangoo VAGY Cromwell olyan hamar minimál fuel invesztálás mellett hogy az hihetetlen, mindezt úgy, hogy mondom mégegyszer, FREE OP 3x, ebből egy legalább általában nagy FUEL ponton van, áhhhh, aki nem érti mi-mik a bajom ezzel a néppel^^...