HunZsoci#7595
Thread Breaker 40 muniért volt eddig, néha a 40 is sok bizony, mert enélkül NEM lehet AT HT-val fogni egyszerüen az M8/T17et, amik viszont nagyon nagy ellensége a PE népnek, középjáték elején jókor sikerül kihozni, sokkal nagyobbat tud szólni mint a végjáték elején egy Sherman, ez volt eddig is a legátütőbb fegyver a PEvsUS mu-ban, most még a counterét drágítják, grats:(...
Ahogy néztem Scout Car viszont jobb lett sniper huntra, mert 9 helyett duplázták 18ra a detector range-t, ez nagyon kellett, ez jó húzás volt.
Muni HT igazából értelmetlen, nincs vele baj, de lentebb leírtam egy pusztán aknaszórásra kitalált gépet miért NEM fog használni senki, PE egy olyan nép, ami a munit eszi, AT HT muni nélkül nem ér semmit, minden fegyver upgrade squadokra muni, slow, fire nade, fire mortar round muni, Teller-Butterfly stb, sokkal értelmesebb dolgokra is azonnal el tudok költeni akár 4-500 munit is pillanatok alatt ha véletlen beragadt volna, nem fog ezért senki egy T1-et és egy gépet hozni...
Szűz AC-t pont úgy fogják kinyesni mint eddig, nekem még a jelenlegi patchben is sikerül azért vele cigánykodjak, így ha veteránozódik viszont jobb lesz az életbentarthatósága, ez derék, az AT gunt meg végiggondoltam, ketten kap nagy lőtávot, már nem lesz mindíg meglepiből kisnipe-ol a fog of war láthatatlanságából, így úgy érzem jó lesz...
Egyébként nagyságrendileg elégedett vagyok az ÚJ változtatásokkal is, csak azt nem tudom felfogni, MIÉRT erősítenek az US népen ilyeneket, hogy pl. a Combat Group behívásnál már pl. ha jön M8 minden upgrade rajta lesz(ha jön 2, az 4x50=200ajándék muni...), ha jön M18 azon is rajta lesz a 75 munis MG-ajándékba, fasz kivan, ezek a relicnél komolyan azt hiszik hogy US-t kell itt tovább erősíteni még mindíg??? Nem játszanak ezek a saját játékukkal??!