HunZsoci#7539
Így van,Fifus, neked meg rossz volt a szórás, most befordultál kicsit^^, de valóban ez van, sokan ha nem is mind "pro", de a régi kurva jó arcok akik szüneteltették, visszatértek a játékhoz, ez érezhető, én is a patch miatt jöttem vissza, Wayne se volt sehol jó ideig, sok ember bizakodik, aki azért régen tudott játszani, és jóideig nem volt jelen, mert még esély sem volt rá hogy az imbahalmazt rendberakják, most esély van, jó playerek garmadája meg tesztelget, készül, várakozik, ezekből kapsz te ellenfelet, ki fogsz kapni, ez normális, nem régi játékos vagy, én pl. semmivel sem vagyok tehetségesebb-jobb stb mint te, csak túlzás nélkül állíthatom, legalább 5x annyit játszottam már mint te, és képben vagyok még egy éves kihagyással is full a játékmechanizmuról, mi miért történik, és ezt ki is használom még ellened, mikor te is tapasztalt leszel, már nem lesz különbség sem köztünk, sem Oroberto és te közted stb. De ez nem tehetség kérdése érted, egyszerűen régebben kezdtük mint te, s egy időben nagyon toltuk, és én kb. nem voltam ilyen hamar lv.9 US mint te az is biztos, ahoz képest mióta játszol, jó vagy, teljesen...