• NovaTerra
    Szerintem a random nem jó ötlet, fix társas a legegyszerűbb. Ahogy nézem a chatet van elég sok magyar, akik azért messze nem noobok. Ha csak mi vagyunk páran, akkor felesleges ebből versenyt keríteni. Felmegyünk, váltott rendszerben játszunk, ahogy eddig. Ha meg verseny, több helyen meghirdetve, akkor az emberek többségének van egy társa. Ahogy látom a magyarok többsége inkább 2v2-öt, mint 1v1-et játszik. A fix rendszer meleltt szól, pl a Fifus és Én vs Hector és LK. meccs. Fifus ott jobban játszott, mint én. Nem igazán tudtam mit kelle csinálnom, mert nem tudtam, hogy ő mit fog, a kommunikáció is minimális volt játék közben. Viszont két ember, ha nem is sokat, de legalább néhányat játszik együtt, már jobb lesz a játékuk. Ez a 2v2 lényege, ne kétszer 1v1 legyen. Olyan társ kell, akivel van is kedved játszani. Mert mondjuk engem összesorsoltok valakivel, akit nem is ismerek kicsit sem. Két mondat után kiderül, hogy egy unszimpatikus egyén számomra, akkor az a verseny számomra már nem lesz évezetes. Persze lehet, hogy így kialakul néhány erősebb páros, mint a többi. De ez nem feltétlenül baj, hisz kihívás őket legyőzni.