• HunZsoci
    Wayne, senki nem mondta hogy te olyan jó játékos vagy, meg hogy nem hibázol elég nagyokat 2v2 ben, csak azt állítottam ami ígaz is, hogy annyival jobb vagy mint itt bárki, meg pont annyival hibázol kevesebbet mint itt a többiek 2v2 ben is akár, hogy kapsz innen egy átlag playert magadmellé, és az a csapat nyerni fog, ez most borítékolható^^. Egyetlen esetben tartanám jó ötletnek ezt a dolgot, ha felállítunk egy körülbelüli rangsort, és ragaszkodunk hozzá, hogy TE a leggyengébb láncszemmel lehetsz csak egycsapatban, ahogy Okmányiroda a második leggyengébb emberrel és így szűkíteni a kört, mert randomban megkapsz innen egy jobb embert, és értelmetlenné válik a dolog azonnal...

Én benne vagyok amugy ilyenben, már csak just for fun alapon is, de kíváncsi vagyok azért hány induló playert/csapatot tudnánk összeszedni, és utána ki mennyire tartaná be a korai lelkesedést hamar letörő pár durva loss után esetleg azt ha már ő nem is esélyes, a többiek miatt még le kell játszon X db mérkőzést, hogy azt le is játsza...

Nos akkor én Jelentkezem, ezen ne múljon. Igy már Hectorral, mivel ővé az ötlet, gondolom 2en vagyunk...

Ki az akit érdekelne és jelentkezne még?
    Hector
    HunZsoci
    ?
    ?
    ?
    ...