Bunker spam alatt azt értettem, hogy lebontottunk egy bunkert, vérrel, verejtékkel, és nőtt helyébe legalább egy új. US. ugye nem tudja ezt a taktikát nyomni, neki az építményeit a volksok is szétszedik. WM, PE mortar>>US mortar, erről nem is írok többet. A pálya tele van házakkal, ami megint csak a PE kommandósoknak kedvezett.
A bunkert szétszedheted 150 Munis howitzerrel (jobb esetben, de nem mindig pusztítja el), vagy AT gunnal, tankkal még, de nekem a Hellcat + howi kombóval egy darab bungit nem sikerült leszednem, sőt az M18 bele is döglött MG-vel a tetején, ami -75 muni volt. AT gun-t WM mortar, PG, Falschirm eszi, szintén esélytelen.
Fejlesztettem engiknek democsomagot, de a medic bunkerben kempelő mg-k miatt úgyszintén felesleges volt. Mire elkészült az on-map howi, meg jött a calli, addigra már bebuktuk a játékot.
Nem baj, nem azért írtam, Wayne tette a dolgát, én is ezt szoktam csinálni, még nagyobb pályákon (pl. Duclair) is, Zsoci meg az 5 kommandóssal feldobta az i-re a pontot. Lényeg, hogy gg volt egy kakiszar mappon.