• HunZsoci
    Igazából Okmányiroda mentségére legyen mondva, Ő US akart lenni, és mondta is hogy nem igen szeret-tud brittel, de én kértem rá hogy hozza, mert picit(nagyon) a játékosok összetétele Wayne miatt az Axis csapat felé hozta az erőegyensúlyt, és arra gondoltam, ha már más nem, legalább a britt imbák majd életben tartanak minket egy darabig, a lényeg nekem csak az volt, hogy jó kiegyensúlyozott játékot tudjak játszani, ha nyerünk-ha vesztünk az mindegy, csak ne legyen egyik csapat sem alárendelve... Ez meg így sikerült, a végletekig elmentünk, mndenkinek majd volt mindene, Vet Tigert ölő végül Vet3 Pershing, KT, rakat Fire storm, több, végül Vet3 Pershinget ölő V1-ek, horda dupla schreckes Vet3 Stormy, Commandos hegyek, oda vissza frontvonal. Én az ilyet szeretem...

Amugy Wayne első Tigere amit elmart a Prenyóm, az ha beakad ha nem, meghalt volna, Pershing gyorsabb mint a Tiger, főleg már vettel, és ővé dögrováson volt, egyim meg ott még fickós, ráadásul ővé engine damage miatt lassan is vánszorgott, azt levadászni mentem, akármi jött volna szembe, tuti halálba küldöm, addig mentem volna utána bázisra is akár... Repet visszanézve, semmi nem lett volna bent ami távoltartja ettől a sokkal gyorsabb Pershingem, én meg mentem volna ismétlem utána...
    A 2 M8 at próbáltam jól mozgatni igen, az igazán durva a párban mozgatás egyébként, egyenként nem nagy cucc, de a végén beszopták sajnos a fiúk a túlerőt, a kergető dupla schreckes horda, a menekülési útba beleső snipe-oló sunyuló Pak, és az AKNA is még csak tetézte a bajt, szóval ez sok volt a srácoknak^^ De árát megérte mindkettő, megdolgoztak a pénzükért mielött fűbeharaptak^^

Sztem hibáktól eltekintve egy mozgalmas jó játék volt, belűlről végig izgalmas volt, utolsó pillanatig én kétesélyesnek éreztem, azért is linkeltem be...