Hát gyerekek, én jó pár 2v2-őt mentem ez a pályán az összes néppel, és hát őőő. Nem tudom melyikőtök rakta ezt be, de az egyik legg*cibb map az összes 4es közül. Az tuti, hogy bárkivel is lettem volna, 30 perc alatt megesszük a másik két embert, mert amit az elején Okmányiroda, meg L.K. művelt, azon kacagtam.
Aztán sírtam, és megint sírtam amikor Wayne tigrise meglépett volna az m26 elől ha nem akad be egy ott nem lévő sarokba. Igazából az egész játékban Zsoci Greyhoundjainak drukkoltam, az is vicc, hogy eddig kihúzták itt, és ezért elismerésem Zsocinak. Látszik a PE mikorskill.
A Rooról meg annyit, hogy még azt sem tudtátok normálisan spamolni, legalább ha kib@szol a másikkal és használod, akkor már b@ssz ki vele rendesen. A Karcsi meg annyi pakkot juttatok szövetséges kézre, hogy abból már kiállítást is nyithattatok volna. Na jó nem, de a KCH tényleg ajándék XP a másiknak, főleg 2 v 2 ben.
Szumma szummárum, nem vagyok egy Orobi, de azért hadnagyot a 3. percben én sem szoktam. Ja és Zsoci, talán ha Okmányiroda ami, tovább húzzátok...