bekefi7#7438
A snipert ne is említsd Hector....
A fronton szépen fogynak a weapon teamjeim, gondolom megy a retreat, aztán köv. körben már jön a saját sniperemem is. Jó kijött, megyünk szépen a frontra. Mg előre, az csak a 3. lövés után döglik, jó lesz céltáblának, majd megy a countersnipe, gondolom én kis buta. Rendben, Hector sniper menetrendszerűen tüzel, szegény mg már csak 2 fős. A sniperem meg se mozdul, pedig bőven lőtávolságban van, nem is mozgatom. Jön a második lövés, saját mesterlövészecském áll egy helyben, nézi a műsort. Harmadik lövés, mg hulla már kattintgatok ezerrel a sniperedre, persze lövés előtt cloak-ol.
Közben már a mortar is elkezd fogyni, bedühödök, gondolom közvetlen közelről próbálkozom. Mire odaérnék betoppan egy pg osztag, lehet elbujdosni. Újra lő a wm sniper, mortar is hulla.
Ekkor rájöttem, hogy mennyire is rühellem én a mesterlövészeket és mennyire nincs esélyünk győzni, úgy hogy minden mindegy alapon elkezdtem megritkítani Zsoci osztagait, legyen vmi haszna legalább, hogy kihoztam. Kb. harmadik lövésem után kapom a countersnipe-ot. Csodálatos.
Ezek után a sniper elleni fegyveremmé a strafe avanzsált, én meg beletörődtem a vereségbe.
Mindenesetre nagyon durván toltátok, ebbe a sniperezésbe nekem meg még nagyon be kell tanulnom.