• HunZsoci
    Áhh, de hibáztam gazdagon én is, első T17 esemet bevittem marder kerülgetése céljából a susnyásba, azt megakadt a tereptárgyakban, és úgy félhulla mardered kinyuvaszotta, ezt ha jól csinálom fordítva van... Akkor imba cuccok nélkül volt 3x is olyan szitu, ahol a te gyalogságod kitakarította volna az enyimét a stratégiailag fontos középső VP környékéről Sturzon, nyomtam egy csodaképességet, és meghalt 3 squadot, többi PIN, és mehettél verve haza, én meg szépen behuzgáltam mindent, és beültem jó helyekre házba, pozicionálgattam szépen AT gunt, stb. Volt másik szitu is, amikor egy upgrade fallsh és egy mp44 4 fös osztagod kezdett futni örizetlenül hagyott AT gunom fel, mondom sebaj, Strafe, megint nálad iszonyat emberáldozat, futás maradékkal haza, és nem én vesztettem AT gunt, meg ilyenek voltak...Vicc volt ez, nem jó játék. A második T17 em meg pusztán abból ahogy ölte a Pg-ket, akik közül 3 osztagodnak SCHRECK volt a kezépen, de kb le se szarta, mert nem igen találtál el, szóval schreckes Pg-k öléséből vigan VET3 lett ilyen 10 percre rá hogy legyártottam... No comment. Minden szépen egyben volt azon a meccsen, ami US vs PE ben jelenleg imba.