• HunZsoci
    Dehogynem, csak álnevezett, és amikor elért az álltala vállalható full profi szintre, akkor csinált egy HTCac nevű accot, és kiállt a világ színe elé^^

No viccet félretéve Fifus, aki tudott egyszer játszani, az hamar belejön ám megint, pár nap kell csak max intenzívebben, a játék ismerete, szituációk gyors átlátása, futni kell e, vagy maradni, ha maradni melyik osztagot focus-al lőni, ez azért mind megmarad. Cac is én is régen rengeteget játszottunk, valószinü sokkal többet mint te, ez azért számít, hiába hagytunk ki jó sokat, és kezdtük pár nappal ezelött újra megint... Wayne-t meg direkt nem írom ide, ő más ligában játszik tényleg, neki mindegy hogy mit tol, Coh, vagy Sc2, lényeg hogy Rts-legyen, van ezekhez adottsága is, SC2-t újoncként kezdve rövid idő alatt az egyik legjobb magyar lett, úgy hogy néhány emberke akikkel ő most versenyben van, 12 éve tolják kőkeményen a Starcraftot-Broadwart, jött Wayne, az újonc, azt pár hónap múlva már egyik legjobb magyar lett. Ilyen emberhez én már megtanultam nem méregetni magam, te se tedd Fifus^^, nem jó az ego-nak:D

A lényeg, mikor megismertelek full amatőr voltál, most visszajöttem játszani, azt Lv.9 US vagy már, 1v1AM ben(csak ez számít az én szememben itt), az meg szép fejlődés tőled, szóval grats!