Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De akkor , hogy indítsak ????
Rendben , megpróbál ezeket be tartani
Hector Troy
Az elsõ 3 percben feleslegesen bedaráltattad egy engi, és rifleman squad-odat, utána kiléptem.
Pár axióma a cohban:

-Teljes csapatot soha nem veszthetünk.
-Olyan harcba ahol esélytelen számunkra a kedvezõ kimenetel nem megyünk bele. (Amúgy a PE ezt használja ki a játék elején, ha elkezdesz PG-Rifle csatát vívni amikor még gyenge vagy.)
-PE ellen 2 v 2-ben nem játszunk 2 armor company-t.
-Nem pazaroljuk se az olcsó engi-t, sem mást, max. ha eléred a pop-cap-et, ami normális játék során szinte lehetetlen.
-At US. a legerõsebb frakció, a PE a leggyengébb, szóval 2 US vs. 2 PE ...

Nagyjából ennyi. Amíg ezeket nem tartod be, nézegethetsz expert repiket, nem fogsz tudni nyerni.

Böngészgesd a ht fórumot, ott elég részletesen vannak taglalva stratégiák, fõleg US és PE.

every_body_tells_a_story

Más játék nem csinálja csak ez,és ha felveszem magasabbra a grafikát,esetleg hosszabb csatározások folynak akkor jön elõ ez a probléma
Egyébként én RAM-hiányra gyanakodok
Nézzetek meg, legyetek oly szívesek, pár profi 2v2, 1v1 replayt, ezt a high resources dolgot meg szerintem egyelõre hanyagoljátok, magas labda az ellenfélnek. Amúgy nagyon alapvetõ gondjaitok vannak, de kitartó gyakorlással, és információszerzéssel orvosolható.

Legutóbbi csatámatITT,lehet letölteni.
Amúgy ez csak Amerikaiakkal szokott történni , Britekkel le tudom õket gyõzni, de az USA-val egyszerûen képtelen vagyok.
Nem tudtok valami taktikát PE ellen ????
Egyszerûen nem értem ,már a csata kezdetekor elönyben vannak.
Segítsetek
mascarun
És ha kicsit feljebb veszed a grafikát akkor újra jelentkeznek ezek a hibák?Mert az érdekes lenne! Akkor lehet hogy van valami furfangos vírus/féreg a gépeden.
Más játék is csinált már ilyet?

Na most ott áll a helyzet,hogy a TEMP mappát,kipucoltam a játékot letöröltem minden maradványával együtt,végigfuttattam a Ccleanert újraraktam,levittem minimum grafikára és most úgy néz ki mûködik
Azt szeretném kérdezni hogy tört TOV-al lehet multizni vagy ne is kinlóggyak vele?
hello, valaki segitene? jatekban azt irja h nekem a 2,500 patch van fent, azaz Tales of valor, az is van meg de mikor updatelni akarom 2,501re akkor kiirja a patch h nekem 2,001 es patch van , hivatalas oldalon nincs is ilyen patch, ienkor mit kene csinaljak?
Annyinak elégnek kell lennie. Ettõl függetlenül a hibaüzenet ezt jelenti.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

mascarun
akaríts ki innen amit lehet!
C:\Documents and Settings\"username"\Local Settings\Temp

Azt elfelejtettem mondani:csak az újabb patchek felrakása után van ez és a nagyobb pályákon
Hát én ezt nem értem.67,5 Gb nem elég neki?
A másik:valamikor pedig elõjön a Relic problémaüzenetküldõje azzal,hogy a játék összeomlott
Nincs elég hely a vinyódon. Törölj minden felesleges fájlt.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Sziasztok!
Az a problémám,hogy eredeti alap játékkal 2.601-ig felpatchelve a játék leáll és valami ehhez hasonló jelenik meg😛lease verify that there is enough space in your TEMP folder
Sir, yes sir! 😊

Nem tudom mennyire korrekt egy másik fórumot ajánlani, de Hectornak tökéletesen igaza van.
Imitt van a CoH fansite fóruma. Több opció van, mint itt (fájlcsatolás, szerkesztés, stb). Ráadásul a cikkíróknak hála már sok anyag is van fent, úgyhogy tessék jönni, és véleményezni!

Hector Troy
Írtam a ht-re amcsi fórumba, tessék szépen válaszolni, és átszokni oda!!<#beka3>

every_body_tells_a_story

Hali.Valaki tud egy jo kis magyaritast?
Használt nem használt aki több ezer sikeres üzlet után van, csak nem ver már át. 😊 Plusz most direkt olyat néztem ami bontatlan.
Szerintem is sok érte. A vaterás cuccoknál meg -ahogy láttam-, ami olcsó, az már használt.

Persze ez alapvetõen nem nagy gond, de a Hut-ban 11 fontért kipostázzák a játékot. 75%-os leárazás van. Én a héten megrendelem.

10k az talán egy picit sok 😊 Plusz én olyan cégtõl ami csak skype-on meg ICQ-n (😄) elérhetõ, nem nagyon vennék semmit neten, de ez csak magánvélemény. 😊

szilie23: Én a helyedben berendelném vateráról mondjuk tõle: http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/company_of_heroes_anthology_uj_bontatlan_183976832.html Ennyi pénzért ajándék.

mascarun
Tales of Valor-t én drágállom pedig nekem csak az az egy hiányzik közülök...

Találtam Anthology kiadást:Company of Heroes:Anthology
Köszönöm a válaszokat!
Akkor marad az anthology verzió. 😊
Nem bizony. ToV-od csak ToV kulcsal lesz. 😊

Ha a ToV-ot veszed meg akkor multiban mindent megkapsz. 4frakció minden játékmód + minden frakciónak 2 új egység. Viszont a Campaign-be csak a ToV rész lesz elérhetõ sajnos. Vagy el kell döntened mi kell jobban vagy érdemes lenne vadásznod egy Anthology kiadást mondjuk vaterán.

http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=company+of+heroes&td=on&c=0

És multiplayerben sem lesz elérhetõ a ToV tartalma?
Másik kérdés:Ha a ToV-ot veszem meg az tartalmazza mind a három játékot?
Ha patcheled, bár a ToV tartalma is meg lesz neked, azokat használni csak ToV kulccsal fogod tudni. Ettõl függetlenül az alap kulccsal is fog menni a játék természetesen. Szép is lenne ha frissítések után lehalna és csak a kieg. kulccsával menne.
A megoldás, meg kell venni! Ez mindenre gyógyír és hasítani fog a game. Warezkérdéseket pedig tessék feltenni a warez-sitekon, ahonnan a játékot beszerezted. Hidd el meg fogják mondani mi a teendõ.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ha megvan az eredeti alap játék és felpatchelem 2.601-re akkor jó az alap játék Cd-kulcsa vagy Tales of Valor kulcs kell hozzá?
Nálam is ez a probléma van!:S de nálam a Opposing Frontstal vagyok így!😊
Szóval ha valaki elmondaná hogyan is kell felpatchelni a nem eredeti Op-t azt megköszönném !
Amúgy CAC elnézést kérek nem volt szándékom semmit sem reklámozni, amúgy meg a Tov-t megveszem eredetiben a másik kettõt meg leszedtem hogy képben legyek a történetével!😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

És ezt h sikerült elérned? mert én ha becrackelem a ToV-t, akkor már nem engedi pechelni, mer azt írja ki, h ismeretlen a verziószám. Ha meg a patchek feltevése után crackelek akkor meg az a baja, h vmi dll fájl hiányzik...
cikasz
van

http://www.akciofigura.hu

Van valaki, akinek nem eredeti a játéka, és sikerült felpecselnie a Tales of Valort, ugy h fut is, és mûködik az orosz front is?
Természetesen, mint minden játéknál, elõször felrakod az összes részt, és utána kezdesz el patchelni.

Ha felraktam az OF-ot , és minden patchet feltelepítettem , és utána rakom fel a ToV-ot , akkor ugye nem kell megint az összes patchet fel telepíteni ???
Dokumentumok/My Games/Companyof Heroes/playback mappába másolgasd a rec fájlokat, és játékon belül az említett helyen megnyithatod.

Vagy COH Replay Analyzer 0.9.2, ami még megnyitja coh nélkül, ez egy sok funkciós progi replay-ek analizálására.

Köszi,Kopiati,de én azokra gondoltam ami itt vannak feltéve,vagy belinkelve.Pontosabban a "rec" kiterjesztésû fájlal nem tudok mit kezdeni.
A Game Historyban lehet a sajátjaimat visszanézni,de nem ezek érdekelnek.
mascarun
Én innen látok egyet!
Fent a Banner ban van egy "Patch-ek" fül!

Valaki nem tudja, hogyan lehet a CoH ToV-t 2.0.0.1rõl felpecselni? Mer sehol nem találok ilyen patch-t..-.-
Kopiati
"facepalm"
A játékon belül lehet a replayeket megnézni, ahol a skirmisht állítgatod ot egy legördülõ listán van a replay vagy mi...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Szisztok.Szeretnék felrakott replayeket megnézni,de a rec fájlal sehogy nem boldogulok,még a vlc sem szereti.Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném(windows 7).A PE-el kapcsolatos leírás sok jó tippet adott,már csak a gyakorlatba kell átûltetni.
Hogy én hogy utálom a steam-et
Zsoci:
Szükség lenne a PE tudásodra itt. 😊

Egyetértek.

Helyeslem a hozzászólást. Én pár éve kemény 7 erezért megvettem az CohOppF-t. És soha nem bántam meg! Pedig szoktam warezkodni de ebben az esetben megérte az árát a game. Minden este az online-t nyomom egy hete. Engem elkapott az online többjátékos harc szenvedélye. Csak 3-4 vs 3-4 ellen játszom. Elég sok lengyel játékost látok az online verzióban.