Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár axióma a cohban:
-Teljes csapatot soha nem veszthetünk.
-Olyan harcba ahol esélytelen számunkra a kedvezõ kimenetel nem megyünk bele. (Amúgy a PE ezt használja ki a játék elején, ha elkezdesz PG-Rifle csatát vívni amikor még gyenge vagy.)
-PE ellen 2 v 2-ben nem játszunk 2 armor company-t.
-Nem pazaroljuk se az olcsó engi-t, sem mást, max. ha eléred a pop-cap-et, ami normális játék során szinte lehetetlen.
-At US. a legerõsebb frakció, a PE a leggyengébb, szóval 2 US vs. 2 PE ...
Nagyjából ennyi. Amíg ezeket nem tartod be, nézegethetsz expert repiket, nem fogsz tudni nyerni.
Böngészgesd a ht fórumot, ott elég részletesen vannak taglalva stratégiák, fõleg US és PE.
every_body_tells_a_story
Egyébként én RAM-hiányra gyanakodok
Amúgy ez csak Amerikaiakkal szokott történni , Britekkel le tudom õket gyõzni, de az USA-val egyszerûen képtelen vagyok.
Egyszerûen nem értem ,már a csata kezdetekor elönyben vannak.
Segítsetek
Más játék is csinált már ilyet?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A másik:valamikor pedig elõjön a Relic problémaüzenetküldõje azzal,hogy a játék összeomlott
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Az a problémám,hogy eredeti alap játékkal 2.601-ig felpatchelve a játék leáll és valami ehhez hasonló jelenik meg😛lease verify that there is enough space in your TEMP folder
Nem tudom mennyire korrekt egy másik fórumot ajánlani, de Hectornak tökéletesen igaza van.
Imitt van a CoH fansite fóruma. Több opció van, mint itt (fájlcsatolás, szerkesztés, stb). Ráadásul a cikkíróknak hála már sok anyag is van fent, úgyhogy tessék jönni, és véleményezni!
every_body_tells_a_story
Persze ez alapvetõen nem nagy gond, de a Hut-ban 11 fontért kipostázzák a játékot. 75%-os leárazás van. Én a héten megrendelem.
szilie23: Én a helyedben berendelném vateráról mondjuk tõle: http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/company_of_heroes_anthology_uj_bontatlan_183976832.html Ennyi pénzért ajándék.
Akkor marad az anthology verzió. 😊
Ha a ToV-ot veszed meg akkor multiban mindent megkapsz. 4frakció minden játékmód + minden frakciónak 2 új egység. Viszont a Campaign-be csak a ToV rész lesz elérhetõ sajnos. Vagy el kell döntened mi kell jobban vagy érdemes lenne vadásznod egy Anthology kiadást mondjuk vaterán.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=company+of+heroes&td=on&c=0
Másik kérdés:Ha a ToV-ot veszem meg az tartalmazza mind a három játékot?
Az lenne a kérdésem ha megvan az eredeti alap játék és felpatchelem 2.601-re akkor jó az alap játék Cd-kulcsa vagy Tales of Valor kulcs kell hozzá?
Szóval ha valaki elmondaná hogyan is kell felpatchelni a nem eredeti Op-t azt megköszönném !
Amúgy CAC elnézést kérek nem volt szándékom semmit sem reklámozni, amúgy meg a Tov-t megveszem eredetiben a másik kettõt meg leszedtem hogy képben legyek a történetével!😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Vagy COH Replay Analyzer 0.9.2, ami még megnyitja coh nélkül, ez egy sok funkciós progi replay-ek analizálására.
A Game Historyban lehet a sajátjaimat visszanézni,de nem ezek érdekelnek.
A játékon belül lehet a replayeket megnézni, ahol a skirmisht állítgatod ot egy legördülõ listán van a replay vagy mi...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Szükség lenne a PE tudásodra itt. 😊