HunZsoci#7397
Biztos többet felejtettél mint én, mert neked volt miből igazán tényleg^^, azzal együtt senkinek sem lesz esélye még így sem. HerrSeppDietrich az egyik, PaulPAPAHausser, és GaryTaylorHun neveken hülyéskedem mostanság, rákaptam az ízire^^. Cac HTCac volt tegnap, Robi Oroberto, Fifus HunFifus, Ndurance asszem Hector neve, most hirtelen ennyi van csak meg...
M8 at Pe Schreck szökőévben egyszer találja el, Quadot meg nem, 2 irányból fut rá shcreckes Pg, és már kapod is az áldást, M8 at csak mozgásban kell tartani, ez a kulcs, és nincs Pe inf ami bántja. Jó a Quad is, nem lebeszélni akarlak én róla^^, és Cacnak van igaza, legjobb ha van mindkettő. AT-HT ra meg az a kulcs, hogy lövöd mndennel ami a környéken van, ez fog dönteni, ugyanis egy M8at a Pg nem sebez kispuskával, viszont az AT HT gyönyörüen lemegy hp-ügyileg kézifegyverektől is. A 40 munis lövés még nem öli ám meg^^, csak állóra rakja, ami ha épp nincs, akkor elkezdődik a körözés, ami után AT ht halott, és valószinü onnan nem lesz más PE unit a mapon, ami tudna vele valamit kezdeni... És mint fenntebb irtam, ha épp AT HT mellett nincs ott egy full PG blob, ami távoltartja a TE rifle massod, akkor azok miután ellőte pe a "40 munis" lövést, azok ráfutnak az AT-HT-ra, és az vagy elmegy, akkor te enginel fél perc alatt fullra tápolod M8ad, és szimplán csak elbaszta a 40 munit asemmire, vagy meghal.
M8 Pe ellen nagyon ott van a szeren, csak tudni kell vele nem megállni Marderrel szemben, nem egyedül császkálni ha AT HT van, és nem közelmenni, állvamaradni Shreckes PG elött. Quad az meg inkább Supressel mint öl, M8 ágyú az meg egy lövés egy ember majdnem, és Mg-je is elég faszát lő+némi supress abban is van, aknája a legjobb akna a játékban, baszott erős, és nem csak gépre robban mint a teller...