HunZsoci#7373
Fifus egyik legnagyobb gyengéje amugy, ahogy Orobertoé is, a sniper használat. Robi amugy egy elég komoly játékos, tényleg jó játékerőt képvisel, de Sniperezni nem igen láttam jól soha, ez sztem abból adódik hogy ő azért a Britt néppel tett szerre igen nagy rutinra, meg az áll rá a kezére, és ott ugye sniper mint olyan nem létezik, csak a recon squad, de azt teljesen máshogy kell használni. Ha US-t tol, akkor meg nagyon ritkán használ Wsc-t, nem is érzi, neki a Barack való. Fifus meg fejlődöképes, de még sztem nincs teljesen mindennel képben a játékban, és talán a legnehezebb része a játéknak micro-taktika-türelem hármasa az hogy megvívj eredményesen egy Sniper WAR-t, counter snipe-ot csinálni,vagy direktbe hold-fire-el lapulni akár percekig, majd odazavarni egy detectort és LŐNI-találni, a leg idegőrlőbb, és figyelem lekötőbb de szerintem pont ezért a legszebb része is ennek a játéknak.
Igen, az US vet3 sniper a túlélését nagyban segítő nagyobb lötávot+ gyors mozgást cloak közben kapja, a német Vet3 meg egy Rambo shooting Rock'n Roll lesz. Magyarul egyik a tökéletes lopakodó vadász, akit már nagyon nehéz elkapni, ritkán de nagyon messziről lő, és cloakban hamar odébb is áll, állandó helyváltoztatással(amugy profi kézben ez a JACKPOT, sztem US vet3 sniper>>>Wm vet3 sniper), míg a WM vet3 meg érzékeny a levadászásra, de amig él, úgy osztja a fejeseket mintha golyószóróból lőné, sokkal durvábbat oszt az elitekre(ranger-para) szivja az MP-t igy az ellenféltől mint az állat, viszont sokkal könnyebben egy jó ellenfél le countersnipeolja mint a szart, ha nagyon ugrál. Olyan ellenfél ellen, aki nem tud sniperezni, Ő a legjobb, Briteket nagyon lehet szopatni vele, ott nem igen kell tartani semmi meglepítől, viszont US ellen halál ez az emberkedés hogy lősz sniperrel folyamatosan.